Am pierdut cu Tomic, UN alt bilet: jucam Bursaspor Besiktas si 3 meciuri tenis

Bursaspor – Besiktas

Bursa besikas2

In campionatul turciei mai sunt 2 etape si Besiktas este cu un punct in spatele lui Basaksehir, dar Besiktas are un meci in minus, basaksehir jucand deja in acest weekend .

Besiktas joaca cu una din cele mai slabe echipe din turcia, Si cred ca Besiktas nu poate sa piarda titlul asta. depinde doar de ea. trebuie sa castige acest meci si ultimul si sunt campioni.

Bursaspor Besiktas 2 & 3+ @ 1.42

In turneul Roma Atp.

J Sousa – K Edmund,

Edmund pe locu 53,  Sousa pe 55.

Sousa a jucat f slab in 2017, a suferit o accidentare, a pierdut in turneele mari din America in primul tur la  Miami si Indian wells.

Apoi in turneele pe zgura unde el a avut rezultate in trecut, LA MONACO a castigat cu F Mayer, apoi a pierdut toate meciurile: cu Cuevas , Zeballos, Fratangelo si Fognini.

Edmund un jucator tanar cu joc puternic dar cam crispat daca nu intra serviciu, are O infrangere la indian wells in turu 2 , infrangere in turul 1 la Miami, , pe zgura a jucat la Monaco a trecut de Evans apoi a pierdut la Nadal dar a luat un set, apoi la ATP Barcelona a castigat cu Chardy a pierdut cu Thiem, si la Estoril a pierdut cu tanarul noname J Dominguez.

Totusi Edmund il vad sa castige un set avand

Sousa Edmund : minim un set 2 @ 1.35

•Del Potro  – Dimitrov,

Del Po a jucat doar un meci la Estori nevoit sa se retraga inainte de turu 2. alte meciuri nu a mai jucat pe zgura, Dimitrov a jucat LA Maraketch si Monaco pierzand in pimul tur la ambele cu Struff si Robredo. LA Madrid a reusit sa castige 2 meciuri cu Kohlschreiber si Karlovic. A pierdut cu Thiem in decisiv.

voi miza pe tineretea lui Dimitrov si dorinta de arupe seria meciurilor directe delpo conduce 4-0.

Del Potro –  Dimitrov:  minim un set 2 @ 1.30

Leave a comment