Luni meciuri TENIS PARIURI Ponturi in Turneul de la ROMA

J L Struff – B Tomic.

In meciurile de zgura Struff este mult mai experimentat el jucand mult pe zgura la MAraketch la Monaco a castigat 4 meciuri 2 in calificari si 2 in rabloul principal. La BArcelona a pierdu in turu 2 cu Bautista agut,  la MUnchen a castigat 2 meciuri a pierdut cu A zverevm . aici a trecut de Masr si Istomin in calificari.

Tomic a jucat mai putin pe zgura. la Monaco a pierdut cu Schwartzman , la BArcelona a trecut de Brown, apoi s-a retras inaintea turului 2, la Istanbul a castigat 2 meciuri cu Safwat si R.D. Silva , a pierdut cu Raonic atentie in doua tiebreakuri.

SI acum ma astept sa faca macar 10 – 11 gameuri Tomic. PAriem pe Tomic cu +4.5 gameuri

(-4.5)J. L. Struff – B. Tomic : H2 @ 1.60 

In meciul Goffin Belluci

Goffin a facut finala  vine dupa o infrangeri la Nadal in semifinala la Monaco, si in sferturi la Madrid. Goffin a castigat cu Djokovic la ATP Monaco. La BArcelona a pierdut in primul tur cu Kachanov, un meci strans cu un ucator tanar care l-a prins obosit pe belgian.

Belucci, a pierdut in primul meci la Barcelona, la Munich a pierdut cu un necunoscut Hanfmann. la Madrid a jucat calificari a trecut de 2 jucatori mai slabi Donskoy si Youzhnyi, a pierdut la Cuevas.

Goffin este mult mai valoros,

Goffin 1 @ 1,.22

•  Almagro – Seppi.

Italianul Seppi poate avea un [lus din perspectiva publicului care evident il va sustine . Almagro a ajuns in sferturi a Estoril invins de CArreno Busta. La Madrid a jucat cu Djokovic in al doilea tur 1-2 la seturi, deci se poate spune ca este in forma buna. la Bacelona a pierdut cu Zverev Alexander dar a luat set si jucatorului german.

Seppi nu este asa de in forma a pierdut l a BArcelona in turul 2 cu Carreno Busta. in primul tur cu zeballos la Munich, si la MAdrid a pierdut cu P. Herbert in al doilea tur.

Cred ca Almagro va castiga , dar un peste 21 de gameuri ar fi de incercat.

Almagro Seppi 1 @ 1.40 , Peste 21.5 gameuri @ 1.75

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s