Sinmona Halep Pierde cu Serena Williams

image234Simona venita la sydney in debutul lui 2019 a pierdut cu Ashley Barty in 2 seturi. ea nu mai jucase din Octombrie, a aratat foarte multa dezinvoltura eliminandu-le in 3 seturi p[e KAia Kanepi si Sofia KEnin, Sofia aratand un joc cu deplasare exemplara si tehnica de inalt nivel pentru cei 20 ani ai ei. Halep a trecut de acel meci cu tanara din America care a fost foarte dificil. iar in turul 3 cu Venus Williams a aratat maturitate si relaxare. abatut 2-0 la seturi.

In tur 4 Serena nu a facut decat sa vina cu forta pe care HAlep nu o mai intalnise de mult.

Serena a castigat primu set aratand foarte impunatoare, apoi in setul 2 halep a aratat tarie a stat acolo langa mamica de 36 ani, de 20 ori castigatoare de Grand Slam, si a luat 6-4 setul 2.

in al treilea Serena s-a impus dar setul a fost echilibrat. Aceasta Serena nu este de oprit , de batut cu blocaje . poate fi batuta de un joc ultra ofensiv, ceea ce este greu de facut. Serena arata puternica, poate Ka Pliskova sa mai poata sa o opreasca, osaka e oscilanta in acest turneu si Svitolina cam prea distperata.

Acum Cred ca Serena va castiga Australian open si o va egala pe Margaret Court 24Trofee de grand slam cele mai multe din istoria tenisului .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s