Ponturi SAmbata Juventus in cursa de urmarire A NApoletanilor, Villarreal – Sociedad . Guingamp Nantes .

Chievo Juventus

douglas Costa-juventus.jpg

Juventus a facut meciuri bune dar nu spectaculoase in 2018. are 2 victorii 1-0 cu Cagliari si 1-0 cu Genoa.  fara Dybala accidentat de la primul meci din 2018 Mijlocul terenului este mai putin Scanteietor. Chievo sunt o trupa in cadere au 5 infrangeri in ultimele 5 meciuri. sunt pe 13 in Serie A. Juventus i-a batut de fiecare data in ultimele 4 intaniri 2-0 3-0. cam aceste a au fost scoruruile.

Jucam Chievo Juventus 2-5 gluri @ 1.28

In Spania Vilarreal – Sociedad 

villarreal a jucat f bine in campionat are 4 victorii 1 egal si au castigat cu Rea madrid. au batu pe Levante. in infrangerile recente au pierdut cu Leganes in campionat si in cupa au fost eliminati de Leganes, Dar este pe 5 la aproapiere de real madrid.

Villarreal a marcat ceva mai putine goluri , dar sociedad nu se poate spune decat ca este de nerecunoscut pe 15 la 11 puncte in spatele Lui Villarreal. EU cred ca Villarreal marcheaza

Villarreal – Sociedad DG1 @ 1,24

MEciul lui Guingamp cu Nantes

Guingamp este echia de teren propriu au pierdut doar 2 partide pe propria arena si Nantes are 2 infrangeri. Guingamp este la doar 5 puncte in spatele Lui Nantes.

ad un meci in care desi Guingamp a pierdut la Amiens cu Lyon au castiat cu Strasbourg aceste fiind  meciuri din 2018. LA ei acasa i-au batut pe nantes ultima data 2-0, acum 2 ni a fost 2-2. Nantes a pierdut cu PSG 0-1, cu Bordeaux 0-1, si un egal .

va fi un meci strans si nu vad Guingamp sa piarda

Guingamp Nantes 1x @ 1.34

Leave a comment