Cum abordeaza meciurile de cupa O echipa Lider dintr-un campionat Important , in lunile ianuarie Februatie inainte de \Chamions league

Echipe de top BArcelona MAn City , Sevilla MAn United Monaco Lyon abordeaza intr-un fel ciudat cometitia secunda a tarii lor.

DAca la Sevlla am vazut ca a jucat on sferturi deschis nu a avut o incrancenare mare a pierdut returul cu alaves 1-2 si a intrat in prelungiri .

Barcelona a jucat retinut in turul cu Sociedad apoi i-a batut clar.

In semifinala meciul tur Barcelona a picat cu Valencia, barcelona nu l-a folosit pe Paulinho nici pe Coutinho care sunt jucatori baza acolo. a jucat rakitic Aleix Vidal, . si la valencia nu a jucat Santi Mina nu a jucat ZAZA. Santi mina a intrat in min 81 si s-a vazut a avut imediat doua ocazii e gol. BArcelona a jucat cu iniesta RAkitic si aleix vidal, messi suarez

DAr nici Barcelona nu a fortat foarte tare. stiu foarte bine imprtanta urmatoarelor meciuri in champions league, si nu ava rost sa se boseasca in turul semifinalei. desi vor juca la VAlencia returul si va fi greu. totusi Messi si ai sai ii pot rapune pe liliecii si in deplasare .

MAn city a jucat in cupa in weekendul 28 ianuarie cu cardiff si a dat doar 2-0 , acolo desi au fost atenti avantul si pofta lor de joc l-a facut pe SAne sa angajeze intr-o cursa senzationala pe finalul meciului cre a sfarsit printr-o inttrare agresiva si o accidentare urata a lui L SAne.

MAn United a dat 4-0 dar impotriva unei echipe din esalonul secund cae nu a opus deloc ezistenta.

tottenham a facut egal la Newport. 1-1 nici goluri prea multe.

Asa ca atunci cand va ganditi sa pariati pe goluri multe la ecipele mari in cupe fiti mai retinuti ca si echipele mari au in program meciuri mukt mai importante.

Monaco cu Montpellier a fost 2-0 in cupa Ligii frantei , acolo e de asteptat sa se marcheze putine goluri pentru ca Montpellier este foarte defensiva cu cea mai buna aparare a Ligii 1 franceze.

NU va hazardati sa jucati goluri multe in competitiile cupelor si echipele mari gandesc ca ar vrea sa ajunga in finale dar ataca mai putin.

Leave a comment