PONTURI Tenis de la GStaad: Gulbis Brands. turneul ATP Atlanta: Young – Smyczek.

Brands – Gulbis

Amandoi sunt jucatori care ni=u mai joaca la nuivel ATP . Gubis se stie un talent mare, dar a avut un stil de viata libertin ca sa nu spun mai mult.

Brands un german care nu joaca deloc grozav pe 205 ATTP. in Turnee mari se chinuie dsa bata 2 meciuri la rand. a facut pe zgura inainte de wimbledon din 10 meciuri pe zgura castigase doar 3. si adversari modesti. DAr nuici Gulbis nu are rezultate, doar la WImbledon a fost protejat in clasament datorita unor rezultate acum ceva ani asi el a putut sa intre la grand salamuri usor pe tablou. A trecut de 2 tururi la Wimbledon, dar cu puin noroc Del Potro nu i-a pus prea mari probleme in turu 2 delpo fiind si el macinat de accidentari.

El juca mai bine pe suprafete rapide.

Brands – -Gulbis , minim un set 1 @ 1.50

D Young – T Smyczek

Donald-YoungIn acest an, Donald Young are evolutii f bune.,  inainte de sezonul de zgura are bilant pe hard: 11 W si 3 L . El a jucat bine si pe iarba a castigat 2 tururi la eastbourne si Londra. a pierdut in aceste turnee cu jucatori de top – cu CIlic finalist @ Wimbledon si cu Djokovic. Smyczek nu mai este jucator de turnee mari el deabia joaca in challenger. Are 8 castigate si 4 pierdute pe hard dar majritatea a castigat in challenger sau in calificarile turneelor mari.

Young – Smyczek 1 @ 1.35

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s