Meciurile lui Mladenovic. Si criticile romanilor.

 

In turul 2 la Hertogenbosh a pierdut set cu Sasnovic , a castigat in cele din urma meciul. IN turul 3 a jucat cu Lesia Tsurenko si a pierdut intr-o maniera categorica.

Dar sa ne uitam la parcursul ei in recentele turnee  Kristina Mladenovic are un fizic mult mai puternic, are calitati ca Inaltimea ce ii ofera  un serviciu f puternic. Forehand plat , si un voleu mai exact,   a Ajuns in finala de la Stuttgart pe Zgura pierduta la Siegemund, LA finala WTA Madrid Open a ajuns in finala invinsa de Halep. la Roland GArros a facut sferturi invinsa de BAcsiszky . Aici LA Hertogenbosh pe iarba are calitate perfecta pentru a face performante mari.

DAr nu vedem sa fie criticata ca a pierdut cu Lesia Tsurenko . Totul pare Pretentios cand Cel catre care se uita oamenii are legatura cu ei. LEgatura lui HAep cu romanii este ca vine din aceeaşi ţară cu noi. SI oamenii văd just să o critice când pierde Pentru că  simt ca si cum le-a stricat imaginea lor . si daca castiga le facea o favoare .

NU est asa la tenis , unde un jucator joacă atât de multe meciuri şi infrângerile vor veni la un moment dat. Nu vedem  în exigenţele românilor si critica indreptata spre Alte jucatoare cu calitati mult mai bune ca HAlep cand pierd. Dar se revarsa din romani invidia spre un roman care a facut mai mult deact o sa faca ei vreodata.

Oamenii Nu inteleg ca nici un sportiv nu le-a cerut lor nimic si nici nu le va da niciodata nimic.

Leave a comment