Cele MAi bune cote ATP hertogenbosh V Pospisil – Dolgoolov . Tenis Stuttgart: Janowicz – Dimitrov. Paire – Gojowczyk

IN aceste zile avem tenis pe iarba. un bun loc pentru ei cu servicii puternice.

LA Hertogenbosh

V Pospisil – Dolgopolov

canadianul are serviciu puternic fiind inalt. anul asta nu ajucat deloc  pe zgura el nefiind prea familiarizat cu acea suprafata. El  a jucat doar pe turnee de hard in TAipe unde a castiat cu Gunnerswaran si CHiudinneli(184) A pierdut cu Lu. A jucat apoi in Korea de SUd in Gimcheon unde a batut jucatori ca Hurcackz (329 ATP) . a jucat la Busan turneu pe care l-a castigat invingandu-i pe Chiudinneli (183 ATP), pe L Broady(402ATP), pe T Ito (174ATP) si pe Sela 98ATP, si Soeda 108ATP.

Deci desi a jucat si castigat multe meciuri pe hard nu a avut adversari prea buni.

Dolgopolov are anu asta un an greu din cauza accidentarilor. A castigat titlul in Buenos Aires pe zgura in februarie castigand cu Carreno Busta si Nishikori. Apoi pe hard  a pierdut mexic primul tur, la Indian Wells a pierdut in turu 2 retragandu-se la 0-1 seturi, apoi La Miami a incercat sa revina dar accidentarea nu l-a lasat si s-a retras in primul tur

A revenit in Aprilie si Mai pe zgura . dar a pierdut devreme in turnee .

Aici a trecut de S Darcis 2-0.

DOlgopolov castiga un set @ 1.35

Janowicz  – Dimitrov

In turneul de la Stuttgart Janowicz un fost jucator de top 50 acum 4 ani a avut probleme cu ccidentarile si acel temperament care il facea sa piarda meciuri pe care le controla.

Dimitrov jucator care are un joc cu servicii foarte variate si care are un joc perfect de IArba. el joaca foarte plat si prefera aceasta suprafata oricarei alteia.

JAnowicz – Dimitrov 2 @ 1.30 

PAire –  Gojowczyk

Fancezul a jucat f bine pe zgura, are bilant castigate pierdute 11W/9L pe hard are 10/9, el jucand Cu jucatori de top la turnee de top.

Gojowczyk joaca mai mult challenger si nu are decat serviciu. dar pe hard anul asta are  castigat 15W/6L . Gojowczyck a castigat cu Bemelmans in calificari la Stuttgart, si in primu tur pe tablou principal a castigat cu BAsilashvili.

Paire – Gozawkzyk : peste 22.5 gameuri @ 1.75

Si Hogenkamp – Konjuh.

Hgencamp o jucatoare micuta de inaltime, fara prea mare forta cu rezultate modeste. a castigat un turneu pe zgura itf, iar la Roland GArros a trecut de calificari si a ajuns pana in turul 2 pe tablou principal  pierdut cu MErtens.

Aici a trecut de Minnela.

Konjuh a jucat slab in turneele de zgura a castigat 2 a pierdut 4 . a pierdut in turu 3 la Praga cu Ostapenko, a pierdut la MAdrid si Stuttgart in primu tur.

Dar anul trecut pe iarba Konjuh a castigat f multe meciuri si este deja pe 33 WTA. Are un serviciu f puternic.

Hogenkamp – Konjuh : 2 @ 1.50

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s