Ce inseamna denumirile H1, H2, DG1, DG2, TIPURI de PARIURI.

pariuri oferta

Intrati pe un site de pariuri sportive si vedeti  că dă cineva pronosticuri și nu știți ce vrea sa spuna cand joaca Steaua Dinamo DG2, sau H1 .

Daca a jucat la meciul Steaua – Dinamo DG2, a pariat ca a doua echipă va marca (în cazul nostru DINAMO)

Dacă a pariat Steaua – Dinamo DG1 , atunci a pariat că  prima echipă va marca ( in cazul nostru Steaua).

Accesati si  HOME PAGE  pentru ponturi zilnice

 

Pariul H1 sau H2 / handicapuri:

De obicei la casele stradale aveti  inaintea evenimentului la sectiunea HANDICAP un numar: 1.5 sau 2.5 cu “-” sau cu “+” . acel numar i se aplica primei echipe.

EX. Steaua – Dinamo. Steaua e favorită e pe locul 1, Dinamo e pe locul 7 in campionat. Atunci Steaua va avea la victorie un 1.80 sau 1.90 sa zicem. Pentru o cota mai mare pariem ca Steaua bate la 2 goluri diferenta (-1.5)Steaua – Dinamo  pariem H1 care va avea cota 3.00, inseamna ca echipei Steaua i se aplica handicapul  -1.5 . dupa rezultatul final  ii aplicati Stelei  -1.5  si vedeti care e in fata.

Steaua – Dinamo se termina 2-1 , si noi am Pariat  H1. handicapul fiind (-1.5). atunci numarul de goluri dat de steaua 2 iiaplicam  -1.5 si ne da scorul Steaua – Dinamo 0.5 – 1   Deci Dinamo este in faţa si Atunci pariul nostru H1 este pierdut pentru ca noi am jucat H1 adica cu acel handicap sa Fie Steaua in fata

ca sa ne iasa pronosticul H1  Steaua ar fi trebuit sa dea 3-1 sau 4-1 sau 4-2 etc . Adica sa bata la cel putin 2 goluri diferenta pentru ca sa ne iasa pronosticul H1 (-1.5) .

Daca joaca Chiajna cu Steaua. Casa ne da un handicap +1.5 adica I se va aplica Chiajnei  +1.5. Chiajna avand cota 5.65, Steaua avand 1.40.

noi putem juca Un Handicap 1 pe Chiajna adica pariem ca dupa aplicarea +1.5  echipei Chiajna la final Chiajna sa fie in fata. Adica:  Steaua poate sa ii bata >> in teren << : Chiajna – Steaua 1-2 si aplicand H1 adica ca bate Chiajna cu acel +1.5  Ne-a iesit pentru ca daca adunam +1.5 Chiajnei,  ne da  scorul 2.5 – 2  deci CHiajna e in fata si PAriul Nostru H1 este castigator.

Advertisements

One thought on “Ce inseamna denumirile H1, H2, DG1, DG2, TIPURI de PARIURI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s