Romania joaca doar cand nu ii incurca nimeni.

Romanii nationalei bucurosi

In amicalul cu Chile , campioana Americii de Sud. Romania a jucat exuberant dupa ce a primit << atentie >> 2 goluri./ apoi Chilienii -au lasat pe jucatorii romani sa vina peste ei, au ramas si in 10 pentru a ne da mai mult spatiu. In aceste meciuri in care nu Se intrebuinteaza adversaru, atunci jucam si noi,.

Ce Usor le era Chilienilor la 2-0 sa joace agresiv, taios, sa ne rupa atacurile devreme, asa  cum jucau la Copa America, pai acolo cine s-a uitat, chilienii erau inspaimantatori.

PAi daca jucau serios nu atingeam careul lor cu crampoanele.

Se fac aceste meciuri pentru că la blaturi românii se pricep cel mai bine. Acest meci este dovada clara. Dar ai noştri se bucurau ca si cum ar fi castigat meciu pe bune, parca urma sa primeasca sute de mii de euro . parca era FINALA vreunui turneu final.

Băluta şi Stanciu erau extaziaţi! ei se cred importanti ca au dat gol in meciu asta de cascadorii rasului.  in care CHILE a jucat doar 30 de minute.

Ei chiar se mint singuri si asta e superb. Felicitari, bravo că aţi batut pe o echipa care statea cu trei jucatori doar in fata cand rau cu un om in minus, si se aparau doar cu6 jucatori. Adica lasati+o naiibii!!

si CAlificarea LA Mondial  e ratată dar ei se bucura ca au dat gol in acest amical de cacat.

CAt de mici suntem!! incredibil!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s