Tenis F Lopez -B.Fratangelo, Herbert Donaldson.

F Lopez nu a jucat deloc bine in inceputul acestui sezon a pierdut la Australian open, apierdut la Dubai si Montpellier inprimu tur. . dar din aprilie a inceput sa faca rezultate pe suprafata rosie. F lopez are sfert de fnala la Houston, la Monaco a pierdut in turu 2 cu A Zverev evident mult superior , germanul jucand extraordinar castigand turneul de la roma. La Brcelona in turu 2 pierdut cu Murray. la Madrid in turul 3 cu Djokovic, dupa ce ii batuse pe Escobedo si Simon.

Totusi are ceva stiinta, si cred ca poate castiga, insa Fratangelo este un jucator tanar cu multa dorinta de performante, si are calitati bune , el este pe 138, dar la Estoril a castigat 3 meiuri 2 in calificari si unu pe tablou principal, a pierdut cu t Daniel un jucator bun de zgura. Apoi la challengerul Aix en Provence a pierdut in turu 3 cu Chardy, apoi la Bordeaux a castigat 2 meciuri l-a batut pe Chardy luandu-si revansa. a pierdut cu de greef un jucatr bun pe zgura.

la Roland garros a trecut trei tururi de calificari invingandu0i pe Ebden, Klhan, si G Melzer.

Are calitate si poate sa ia set lui Lopez

Lopez – Fratangelo peste 3.5 seturi @  1.45

•P Herbert – J Donaldson

Este un meci intre doi jucatori tineri , Herbert a jucat mai mult dublu in cariera, dar are un serviciu puternic si fiind francez va avea un avantaj prin prijinu publicuui.

Donaldson american, intrat pe tablou principal a Monaco a pierdut in turu 2 cu mannarino, la Roma a intrat iar lucky loser pe tablou a pierdut cu Harrison, la geneva a castiagat un mec a pierdut cu AAnderson 1-2.

Cred ca francezu desi a castigat doar la MAdrid 3 meciuri , 2 fiind in calificari. Alte 6 meciuri pierdute pe zgura.

P Herbert 1 @ 1,70

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s