Se apropie sfarsitul pentru Sumudica si Astra!

MArius Sumudica, antrenorul ala care se da rapidist etern, care jigneste adversarii, face remarci in care ii ia peste picior pe adversari. nu Are respect decat pentru jucatorii lui. Este taranusul perfect care culmea place multor oameni. El a tinut ieri o conferinta de presa in care a spus ca aici la Astra jucatorii l-au facut sa se simta antrenor . A inceput sa planga de emotia pe care i-a dat-o acest club din Giurgiu.

A trait momente memorabile. Si cand il injura Budescu pentru ca fusese schimbat, siatunci a fost unu din momentele in care s-a simtit in mediu lui.

Un badaran care are simtul pentru jucatori care il pot face si pe el mare. Este un om care manipuleaza, suparat cand ii sunt criticati jucatorii, dar el ii face pe toti in toate felurile, un ipocrit.

A spus de nenumarate ori imediat dupa castigarea campionatului in 2016 ca el nu mai sta daca pleaca Alibec, Amorim, Boldrin. Aceia au plecat la Steaua sau FCSB cum ii numea el de atatea ori peiorativ, spunea ca nu au nici o identitate si ca doar echipa lui e cea mai buna; Dar dupa ce acei jucatori au plecat la steaua el tot a ramas la club. Opa deci ipocrit. Atat cat a fost tinut acolo si inca isi facea imagine a ramas. Nu il vroia nicio echipa serioasa din europa. (de aia o sa se duca la Arabi :))

Sumudica zicea ca echipa lui e profesionista si ca se bate cu toata lumea ca sa castige, dar in meciurile cu Viitorul din campionat in playout a pierdut surpriza si 1-2 si 2-3 . cu apararea fiind cel putin hostesse, ii escortau pe jucatorii viitorului catre poarta. Sapunaru si-a dat 2 autogoluri cu Viitorul, dar ei sunt jucatori mari ei joaca la victorie tot timpul.

HAHAHA dar ce mai conteaza. a plans ieri ca sa lase o ultima impresie ca el e sensibil dom’le/ Ce PArsivi si Ipocriti sunt oamenii in fotbalul de la noi. Dar o sa castige cupa romaniei si va spune ca el a facut performanta si anul asta la Astra. si multa lume o sa il creada.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s