PONTURI : tenis Geneva: Haase-M Zverev. Robredo Skugor. Tenis Lyon : Kokkinakis – Istomin.

In meciurile de tenis de la turneul ATp 250 Geneva se joaca

de la 16:30 Haase(OLA, ATP 46) – Zverev (\ger, ATP 33)

Haase a castigat 3 meciuri in turneele e Zgura a pierdut 4, A batut  turul 1 pe Dzumhur la Monaco, la Budapesta  a trecut in turul 1 de Schwartzman, la Madrid a trecut de Evans , a pierdut cu Berdich. A mai pierdut cu Thiem si Bedene. Pe tot anul are 13W/13L .

Misha Zverev Are un an i care la Aus open a facut un turneu extrardinar a ajuns sa il bata pe Murrayin optimi, a pierdut cu Federer in sferturi.

dar apoi a avut o cadere drastica a castigat un singur meci in turneele Indian wells si Miami, a pierdut in primu tur la miami. apoi pe zgura a pierdut 6 meciuri si a csastigat doar 3, 2 fiind aici la Geneva in calificari cu 2 jucatori f slabi Wessels(516 ATP) si Puetz(420 ATP).

Cred ca Haase va castiga Haase – M Zverev 1 @ 1.45

Robredo – Skugor

Robredo fost jucator de top 20, acum 35 de ani nu mai joaca deloc att de bine, dar adversaru de azi e un jucator de asemenea trecut de 30 de ani si care nu a fost in primii 100 de jucatori niciodata in cariera. anu asta are 2 castiagte 1 Lost pe zgura, Robredo are 4 castigate pe zgura 7 pierdute, dar printre victorii a batut pe Dimitrov(18 ATP), Stakhovski(122ATP) Si pe fognini.

Robredo Skugor 1 @ 1.30

Medvedev Simon .

MEdvedev 21 ani,  a jucat f bine anul trecut pe HArd, anul asta a jucat f putin pentru ca a fost accidentat, MEdvedev nu a jucat decat 2 meciuri pe ZGURA : la Monte carlo unde a pierdut in primu tur cu Lopez 0-2. apoi la Budapesta cand la 0-1 seturi cu Djere s-a retras, si nu a mai jucat pana azi.

Simon are 31 de ani si nu mai joaca nici el grozav. a scazut mult jocul francezului in ultimul an. Deja nu mai este jucator de top, a pierdut la Monaco in turu 2, la Budapesta cu Fratangelo in turu 1, LA madrid in turu 2 cu Lopez, iar la Roma in primu tur a pierdut cu CArreno Busta, . Cu Monfils a pierdut un =set la 0 apoi a castigat meciu, cu Djokovic a luat un set la meciul de la Monaco.

Medvedev Simon 2 @ 1.30

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s