Inca o demonstratie de cum sa obtii o victorie mare fara sa joci deloc bine.

JUVENTUS >> da, echipa asta care castiga titlul in Italia de 6 ani incoace  S-a dus la Monaco ( echipa care a jucat cel mai frumos Fotbal din Europa acest sezon.) Si a castigat urat.

Higuain 2

Aceasta echipa italiana NU a facut faze spectacol, nu i-a sufocat pe francezi, nu i-a tinut in  jumatatea lor , au marcat un gol prin Higuain in min 30 . Din momentul acela nu a mai jucat nimic Juve a avut eact acelasi numar de suturi e poarta in prim repriza 3 . In al doilea A jucat mai bine Monaco  dar in min 59 o minge inalta in careul lui Monaco pe bara a doua i-a  ametit pe fundasii centrali,  Higuain urmareste mingea si pune piciorul sa trimita pe sub portarul Subasic. fara nimic special aceasta echipa care are arbitrii tot timpul la picioare si care dupa ce da un gol sau dua doar sta cu curu in poarta.

Monaco a avut vreo 8 ocazii in a doua repriza Juventus neputand sa ii tina deloc departe de poarta. doar Pentru ca in careu Mbappe a fost busit bine de Chiellini si barzagli nu a reusit Monaco sa marcheze, dar au dus foarte usr mingea acolo in careu. Buffon pe care toti il ridica in slavi nu a avut nici o minge grea.

Cea mai estetica echipa din acest sezon va fi eliminata de un Juventus cu un joc oribil. Si probabil nu va avea nici o sansa in fata Realului care si mai in scarbba si cu un joc urat da goluri cu mai mare usurinta.

totusi a scos doua echipa care de asemenea jucau fotbal mai frumos decat Juventus pe City si Dortmund.

Nici nu ma va interesa finala champions League intre aceste echipe odioase din prisma manevrelor pe care le fac pentru a cstiga titluri.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s