Lyon, Manchester Utd, Ajax si Celta vigo in semifinale Europa League.

Besiktas –  Lyon. Lyon qualifies Lyonezii au avut emotii mari,  turcii de la Besiktas au deschis scorul apoi in minutu 34 a egalat Lacazette, in a doua repriza Besiktas mai marca odata si  la finele celor 90 de minute scorul era 2-1(3-3 agregat) si meciul a intrat in prelungiri . in cele din urma s-a ajuns la penalty uri. Lyon a iesit triumfatoare ( 7-6 ). turcii cu toate mataniile lor nu au putut opri echipa din  Lyon. si este rezultatu corect.

MAnchester United Marcus-Rashford-002

United a jucat tacticos cu mingi aruncate pe varf.. Anderlecht a venit cu energie, cu hotarare, jucatorii lui Anderlecht au fost mai iuti , atacau poarta adversa cu avant aratand multa vointa. Manchester cu stitlul molcom cu Carrick si Pogba miscandu-se lent si Ibra asteptand sa ii vina mingiile pe piept, a marcat totusi repede. dar Anderlecht a egalat imediat si la pauza scorul era ca in tur 1-1 , in a doua repriza Manchester a fortat si a avut ocazii mari prin Ibrahimovic si Rushford singuri cu portarul, dar nu a intrat mingea. au ajuns in prelungiri si United a marcat golul de 2-1 prin Rashford care a si ramas scorul final dupa cele 120 minute. MAn utd se califica in semi.

Schalke – Ajax . Nemtii au jucat excelent in cele 90 de minute, daca Lyon si Manchestr erau favorit dupa meciul tur,  Schalke pleca cu sanse mici la calificare, dupa 0-2 la Ajax amsterdam. Schalke a intrat la pauza cu 0-0 dar imediat dupa reluarea jocului a marcat 2 goluri in minutele 53 si 56 . Scorul nu a mai fost modificat pana la finalul celor 90 minute. Si s-a intrat si aici in prelungiri unde Schalke a mai marcat o data 3-0 calificarea parand sigura in conditiile in care Ajax avea un om mai putin din min 80. Dar surprinzator Schalke nu a putut tine scorul Ajax a marcat in min 111 si Schalke mai avea nevoie de inca un gol pentru ca 3-1 se califica Ajax datorita golului in deplasare, Schalke s-a descoperit si Ajax a mai marcat odata in min 120.3-2 si Ajax era in semifinale.

Genk Celta , un meci in care Celta pleca usor favorita dupa 3-2 in tur,  un 1-0 sau 2-1 pentru Genk ar fi dus echipa belgiana in semi. Jocul s-a terminat 1-1 ambele goluri fiind marcate in repriza a doua. Celta s-a calificat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s