Demonstratie de putere a lui Real Madrid. cu arbitrul in buzunar. Daca trebuie ca acest club din Spania sa se duca mai departe, trebuie!

In returul de pe Bernabeu, Real Madrid – Bayern, Bayern a incercat sa joace fotbal, in prima repriza si in a doua ale celor 90 minute. Bayern a avut posesie. Real s-a apart si a facut niste atacuri in contre.  a doua Bayern incepe f bine o ocazie uriasa a lui Robben sut care il depaseste pe Portar dar Marcelo care este un jucator cu adevarat Valoros spre deosebire de Ronaldo de exemplu, Scoate mingea de pe linia portii. Apoi tot Robben scoate un penalty. Bayern deschide scorul, 1-0 penalty transformat de  Lewandowski. Un jucator care nu se vazuse pana atunci.

Apoi o centrare de la Casemiro total flasca, fara tarie, ajunge la Ronaldo care era total nemarcat, acesta trimite cu capul egaland 1-1 . nimic nu se schimbase pentru Bayern, inca un gol avea nevoie, si il reuseste cu ajutorul lui Ramos care da autogol.. BAyern entuziasta se apara pregatindu-se de prelungiri, arbitrul ii da un al doilea galben lui Vidal pentru o intrare perfect regulamentara asupra lui Asensio la minge . Arbitru stia ca se ingrosa gluma Bayern prinsese tupeu si in prelungiri cu siguranta i-ar fi calarit rau. CU un om mai putin, In prelungiri BAyern a fost vulnerabila a incercat sa atace reusind chiar niste actiuni bune. iar in min 105 Ronaldo primeste o pasa de la Ramos, Ronaldo in offside clar, la fel de clar ca freza lui Ronaldo. Se iau decizii eronate cu buna stiinta pentru a favoriza anumite echie LA CEL MAI INALT NIVEL . se face 2-2 si inca un atac uluitor al lui Marcelo in a doua repriza de prelungiri scapa singur in fata portii dupa ce facce niste driblinguri exceptionale trecand de 4 jucatori si ii paseaza tot lui Ronaldo de parca nu era destul de laudat pentru orice cacat. in loc sa finalizeze el, ii da lu Ronaldo sa dea gol cu poarta goala.

3-2 si Real era evident calificata,  mai marcheaza prin Asensio 4-2 scor final. si inca o pagina Mizerabila se scrie in fotbalul MOndial, In cea mai prestigioasa competitie a sportului REGE.

Rosu Total inchipuit. la intrarea corecta a lui Vidal . si arbitrul de rezerva era chiar acolo langa faza, si statea impietrit ca Statuia lui Ronaldo din MADEIRA:statue cristiano .

POate Si Barcelona sa faca ceva sa treaca de Juventus. In loc de arbitrii ar putea sa aduca pe harry potter si prietenii lui, ca sa faca niste vraji.

jocul MARILOR puteri NU AL FOTBALISTILOR , nu se tem ca ne jignesc inteligenta pentru ca o fac fara remuscari. SUPERB!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s