o remontare a rezultatului din tur BArcelona Ne imbogateste. Atletico trebuie sa faca ce stie pentru calificare >> sa se apere – in deplasare la Leicester. COTE OPTIUNI

• Barcelona-Juventus

messi-neymar-suarez

Barca  a facut inca un meci slab in deplasare la Torino in turul sferturilor Champions League, a pierdut 0-3 cu Juventus si nu a avut decat vreo 2 – 3 ocazii clare de a marca, 2 au venit pe final cand deja trupa lui Allegri conducea detassat.

BArcelona are Cota 1.79 1x si peste 2.5 goluri. LA pronostic BArcelona Victorie cu handicap -1.5 cota 2.34 . cota pentru victorie Barcelona cu handicap -2.5 este 3.45 . 

peste 2.5 goluri este 1.57  . pariul sub 3.5 goluri are cota 1.70 

• Leicester Atletico.

Griezmann

Atletico Madrid se deplaseaza la Leicester unde trebuie sa obtina macar un egal sau o infrangere la un gol diferenta pentru a se califica. In tur Atletico a castigat 1-0 si a avut multe ocazii de gol. golul a venit dintr-un  penalty care a fost acordat extrem de  usor.

Atletico are 1.26 sa marcheze la Leicester. victoria lui Atletico cota 2.00 . In campionat Atletico a castigat usor cu Osasuna 3-0, in weekend, in timp ce  Leicester a remizat 2-2 la Crystal palace dupa ce a condus cu 2-0.

Cota pentru calificare Leicester este 6.30.

Cota pentru victoria lui Leicester 4.00. 

Cred ca Atletico nu are cum sa piarda calificarea. dar nu stiu ce sa zic de goluri sa u victorie este posibil ca Atletico sa faca un joc defensiv fara goluri sisa se califice, la cum il stim pe simeone.

POnt  :  0-3 goluri ar fi cel mai sigur la 1.28   sau x2 la 1.25 .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s