Sambata si Duminica am avut castig. Astazi, putine meciuri, PARIURI in Romania si Anglia.

Azi in Liga 1 Astra – Dinamo.

Takayuki

Cainii au batut-o pe CFR 2-0 in ultima partida din playoff.. Acum doua meciuri au pierdut cu Steaua 0-2/

In meciul  cu CFR Dinamo a aratat o atitudine mult mai buna decat in meciurile cu Steaua si Craiova.

Eu cred ca Dinamo Are lt bun si poate sa puna probleme. SI Astra a pierdut cu Steaua, dupa ce ii batuse si Viitorul. Dinamo are in Cosmin Contra un antrenorfoarte motivator. Si lipsa marcarii golurilor dinnpartea  jucatorilor lui l-a facut sa puna echipa intr-un joc foarte ofensiv, Au jucatrii de benzi Bumba si Hanca foarte rapizi, Palic si Nistor la mijloc. Rivaldinho a marcat primul gol la Dinamo fiul lui Rivaldo . si tanarul brazilian este un jucator talentat. PAtrick Petre a jucat mai mult decat se astepta oricine sia aratat un bun tonus si dorinta. Dinao Are capacitate sa bata. CEle Astra nu mai are sanse la locurile 1 si 2 care duc in Champions LEague.  Dinao a batut in sezonul regulat 4-1 pe terenul Astrei, PE terenul Dinamo a fost 2-2 .

Astra Dinamo , 2-4 goluri @ 1.50

• Crystal Palace – Arsenal .

Crystal a iesit din locurile retrogradabile Cu 4 victorii in ultimele 5 meciuri Cu WBA Middlesbrough Burnley si Chelsea.

Crystal Palace Joaca ofensiv desi are o aparare slaba Si de aceea a si primit multe goluri. in meciul cu Chelsea cred ca a fost un pic Aranjat Chelsea fiind la multe puncte distamta de locul 2. CU celelalte sa zicem ca a fost mai normale. Totusi din 1 ianuarie si 11 februarie Crystal facuse 6 infrangeri si o victorie. .

Arseanl A jucat slab in 2017 pierzand si cu echipe slabe.. Arsenal combina uneori prea mult si parca nu au o idee clara cum sa aduca mingea la gol.. Arsenal a reusit recent 2-2 cu City, rezultat  care le-a dat un moral jucatorilor, si in ultima etapa au batut peWest Ham.

Arsenal cred ca poate sa dea 2 goluri azi

Crystal Arsenal, DG2 2+ @ 1.67

Advertisements