Joi Fotbal Playoff romania fcsb – Astra ,Spania Valencia Celta,

Valencia Celta

in Spania aceste echipe sunt acum la mijlocul clasamentului, Celta a fost mult mai aproape de locurile de Europa dar a scazut in ultima vreme, Valencia a jucat foarte slab in turul campionatului, era serios pusa problema retrogradarii. si deabia acum sunt la distanta mai sigura de retrogradare: se afla pe 13 la 11 puncte in fata lui Gijon, care e pe 18 primul loc sub linie.

doua echipe care nu prea simt vreun tel anume cam pe aici vor termina probabil campionatul . VAlencia si Celta s-au intalnit in cupa Crlta a catigat ambele meciuri.  si in campionat a castigat Celta 2-0 in returul sezonului trecut si 2-1 in turul acestui campionat.

VAlencia Celta,  DG2  @ 1.33

•FCSB – Astra

FCSB a castigat si meciu trecut cu CFR , Astra a pierdut surprinzator cu Viitorul , pe teren propriu, unde Viitorul nu ii batuse niciodata, Si la penalty ul pe care l-a primit Astera la 1-2 Sapunaru, executantul primcipal a refuzat sa bata.

FCSB – AStra a re Echia lui BEcali un avant si dat de victoria a cu Dinamo care ii batuse in ultimele 4 5 meciuri, acum au jucatori valorosi in atac dar apararea este mai slaba. FAra Budescu, Astra este mai slaba, Bus, Ionita teixeira totusi sunt jucatori destul de buni.

FCSB Astra GG @ 2.00

Twente PSV , PSV a pierdut legatura cu locurile 1 si 2 dar este o echiap puternica, i n timp ce Twente este o echipa in criza,

Twente PSV 3+ @ 1.45

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s