Echipa aflata la al 5-lea sezon in liga1, cu jucatori de 18-23 ani, e pe primul loc in clasament. vrea titlul?

FOTBAL:VIITORUL CONSTANTA-ASA TARGU MURES, LIGA 1 ORANGE (14.08.2016)

Echipa lui Gica Hagi , intitulat “regele” , a promovat in liga 1 in vara lui 2012 . La doar 5 ani de atunci, cu un lot format in mare parte din jucatori  de 17-23 ani: Iancu, Benzar, Ianis HAgi, Tosca, Alibec, Andrei Tanase, Chitu(ca sa numesc cativa din cei care au pus umarul la performantele de aici) , Echipa Viitorul Constanta a ajuns sa se bata cu cele titrate, la titlu. Echipa lui a avut in fiecare din cele 5 sezoane cate-un lot cu media de varsta de aproximativ 21 de ani, si probabil 80 % sau mai mult jucatori veniti din academia Giheorghe Hagi. Din cand in cand a mai luat jucatori experimentati liber de contract, sau cumparati pe bani f putini jucatori aflati la final de cariere.

Super entuziast, Mandru cu academia lui, dar la declaratii niciodata  nu il auzeai pe “rege” sa spuna ca vrea sa se duca in cupe europene, ca vrea sa termine in primele 3 locuri campionatul, sau ca vrea sa ia titlul.

In 19 Mai 2013 cand Viitorul era amenintata cu retrogradarea si revenirea in liga secunda, echipa Lui HAgi avut un meci cu cantec impotriva echipei lui Gigi Becali . In acele momente parea ca nu va realiza mare lucru cu Viitorul.

Dar la acel meci , Becali team, Cu un prim 11 alcatuit din jucatori care nu jucasera mai deloc pana la acel meci, a facut balet pe iarba, ros-albastrii dansand pe langa jucatorii lui Gica Hagi magistral,  pentru ca echipa acestuia din Urma avea nevoie de victorie. Meciul jucat in ghencea s-a terminat 2-5 . Si astfel Viitorul facea un pas aproape urias spre salvare de la retrogradare.

Vă rog să nu vă bateţi joc de aceşti copii! Terminaţi cu circul ăsta! Vreau respect, din toate astea faceţi un circ. E meritul băieţilor, dar vă rog frumos să vă potoliţi. Noi ne-am pregătit pentru meciul ăsta să jucăm şi să cîştigăm. Copiii ăştia au muncit”

a declarat Hagi dupa meci.

Zvonurile inca dinainte de partida au fost ca Steaua se va da la o parte pentru ca Viitorul sa castige si sa isi asigure salvarea.  Bineinteles ca Adversarele Viitorului care erau si ele la retrogradare s-au simtit furate, prostite, si pe buna dreptate. Cu cateva etape in urma, Steaua jucase cu CSMS IAsi, si se prezentase cu prima echipa.

Prunea(presedintele CSMS Iasi) :

“Voi face memoriu la UEFA. E o ruşine pentru fotbalul românesc. Strîngem toate probele, inclusiv autodenunţul lui Reghecampf, care acuza mizeriile din fotbalul românesc. Nu e normal ca anumite echipe să fie tratate diferenţiat de celelalte. Asemenea momente penibile cum au fost cele de duminică seară nu au ce căuta într-un fotbal curat. A fost cea mai ruşinoasă pagină din istoria Stelei!”.

De la acel meci , in care e clar pentru toata lumea ce s-a petrecut,  Viitorul nu a mai avut nevoie de niciun cadou tardiv de la Finul Gigi in niciunul din urmatoarele sezoane.

Echipa lui Hagi a inceput sa joace si sa isi asigure de devreme locul in prima jumatate a clasamentului astfel incat sa nu mai aiba probleme cu retrogradarea.

Dar ce ma uluiestee ca acest om care fost jucator de geniu(nu un geniu, un jucator de geniu 🙂 ), care a creat echipa care astazi arata chiar bine pe teren. ne tot zice ca nu se astepta la acest parcurs, “Pentru noi totul este un bonus”. dar mai zice in alte conferinte ca el NU a fost obisnuit cu capu in pamant, ca el a fost tot timpul in top si ca el era doar pentru numarul 1. si e socat cand aude ce se zice ca fotbalul nostru e-n lumea a treia . “trebuie s-o facem” “trebuie s-o analizam” , vorbele lu nea HAGI “regele” .

Deci cum vine asta == el a fost atat de bun, “comanda”  tot timul.  numaru unu, nu vrea sa accepte ca suntem in lumea a treia dar ii e frica sa spuna public ca vrea sa ia Titlul?

pai Iesi domnule Hagi si in mediasi spune dorintele alea de campion! pentru ca acest discurs temator mincinos nu e demn de AURA pe care zici ca ti-ai creat-o. Trebuie sa auda si altii si sa zica “uite ma ce zice ala in gura mare”. nu iti lua un alibi pentru cazul in care nu reusesti.

ASTA vreau – oameni ca Gica Hagi dorindu-si cu certitudine sa castige titlu, sa aiba taria si franchetea, aroganta frumoasa, sa ne spuna in fata , sa strige tare:

VREM S_O FACEM, VREM SA LUAM TITLUL !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s