MAn City nu a reusit sa se apropie de Chelsea dupa ce echipa lui Conte pierdut cu Palace.. Real si barca merg cap la cap.

Chelsea a facut surpriza, sii a pierdut pe teren propriu cu echipa care se zbate in zona retrogradarii Crystal Palace.

Cu toate astea City nu a reusit sa castige meciul cu Arsenal, (2-2) . Pep Guardiola a zis ca echipa lui a uitat sa joace pe alocuri. si nu au reusit sa se apropie decat cu un punct deliderul Chelsea..

City a jucat impotmolit. fara cursivitate. Arsene Wenger poate fi  multumit cu acest egal. avand in vedere ca venea dupa 2 infrangeri 3-1 cu Liverpool si 3-1 cu WBA . Acum Arsenal este pe 6.

CUm sa facem sa vedem acest campionat al Angliei . Guardiola a mai zis ca e foarte greu de ajuns pe Chelsea.

Tottenham a castigat 2-0 meicul din deplasare la Burnley si se afla cel mai aproape de lider , situandu-se pe 2 la 7 puncte distanta..

Liverpool a castigat 3-1 meciul cu Everton echipa de pe 7 care jucase f bine pana acum. Liverpool se afla acum pe 3 la 10 puncte in spatele lui Chelsea.

In Spania Real Madrid a castigat 3-0 cu Alaves, Barcelona a castigat 4-1 cu Granada. Atletico a castigat meciul cu Malaga si la varf lucrurile stau asa

Real  locul 1 68pct . Barcelona locu 2 66pct ,  Atletico locu 3 58 pct la egalitate cu sevilla dar cu golaveraj mai bun.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s