Un tip pariaza cate 2000 Ron pe bilet la pariuri, se intampla In agentii stradale

A pariat odata cand era Gladbach – Schalke, 1 ; pe Liverpool Burnley peste 2.5 ; pe Steauaa ca bate pe Tg Mures. si pe PSG peste 2.5 .

a fost acum cam o luna si l-a scos doar Steaua, facuse cota cam 6 deci 12000 de Ron aproximativ ar fi castigat. este remat=rcat ca cu o suma asa de mare profitul ar f fost de 10,000 Ron .. aici vine tepria pariului, daca vrei sa scaastigi ar trebui s ui bani multi pe putine meciuri desigur trebuie sa ai acei bani. DAr iata ca daca puneai 100 lei ai fi avut 500 profit potential. dar IAta unu care a pus acei 2000 ron i-a pierdut, nu stiu daca a mai pus o contra sa isi ia cva inapoi. Dar trebuie sa va ganditi ca chiar si cele mai sigure meciuri sunt incerte. deci erai dispus sa pierzi atatia bani. poate nu.

Image22

Aici intervine ideea de a avea un echilibru intre :sa nu pui mai mult de 4 5 meciuri pe bilet, dar cu doar 4 meciuri nu ai cota f mare, dar sanse mari datorita meciurilor putine si vei dori sa pui omiza mai mare, dar cat de mare. acest aspect variaza , in functie banii pe care fiecare ii are de pus pentru pariuri.

Sa pui “mult” dar sa nici nu pui toti banii din banca, pentru ca e vorba de a incerca sa prevezi deznodamantul unui meci dintr-un sport , iar in sport pot aparea surprize oricand. Gestionati-va banii daca tu ai  poate 1000 ron salariu nu poti sa pui 2000 ron pe un bilet.

Impartiti-va mizele in functie de , tot cu mai putine meciuri se poate castiga dar v-am dat un exemplu in care tipului ii iesisera 3 meciuri, si a pierdut pe steaua care parea cel mai sigur.

Ganditi pariurile, nu jucati la nimereala.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s