Acum doua saptamani o fata a murit dupa ce a cazut de pe un bloc de 9 etaje. Alti viteji se urca pe constructii inalte si braveaza .

images (7)

in urma cu doua saptamani, in Sibiu, o fata impreuna cu niste prieteni s-au urcat pe acoperisul unei cladiri pentru a-si face niste poze. Fata a murit dupa ce a cazut de pe acel bloc,  marginea de beton pe care statea s-a desprins din bloc cu grilajul pe care ea tinea picioarele sau asa am inteles de la TV. oricum ideea, drama este ca acea fata s-a dus pe acoperisul unei cladiri inalte, un loc periculos, si in cele din urma a cazut in gol cand s-a apropiat prea mult de margine pentru a-si face un nenorocit de selfie.

Acum, zilele astea am dat peste un video cu un roman care se urca pe hornuri de fabrici dezafectate pana la 250 metri si se deplaseaza pe monociclu pe marginea acea, in varful hornului, aproape de golul care poate pune capat oricarei vieti. sau sta agatat intr-o mana de o bara de Metal, sau pe marginea unor poduri pe balustrada de beton si merge tot asa pe un monociclu.. Mie filmarile astea  nu mi s-a parut OK. Da, el daca face asta, face pe riscul lui nu face rau nimanui nu e nimeni jos alti oameni pe care sa riste sa ii raneasca in cazul de ar cadea.

Dar ce mi se pare periculos si gresit sa pui asta pe internet. Pentru ca multi copii teribilisti, rebeli, dornici sa iasa in evidenta, ar putea lua acest exemplu si sa se duca si ei pe o constructie  inalta,  nepregatiti, poate fara echilibrul teribilistului din aceste videouri, si  ar puteasa sa pateasca o tragedie.

Inca o data, stiu ca el nu pune pe nimeni sa faca asta, dar facand asta  postand filmarea pe NET,  o face pentru bani normal. Dar poate influenta indirect  alti tineri spre niste actiuni nesabuite..

Nu mai conteaza daca acea fata s-a inspirat de la cineva cand s-a dus pe acea cladire. dar oricum  sa stai pe marginea unei constructii asa de inalte fara protectie e foarte riscant.

Toti cei care vedeti acele clipuri ale tipului nesabuit care sta atarnat  FARA PROTECTIE fara corzi, sa stiti ca nu este OK.

Daca vreti sa incercati senzatia de adrenalina eventual puteti cauta o actiune intr-un mediu safe cu corzi de siguranta nu stiu cu o echipa de cascadori sau ceva. ganditi-va ca viata voastra e pretioasa. Nu faceti aceste lucruri doar pentru faima, caci ar putea sa va coste foarte scump.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s