Acel recul infiorator. Simona Halep Dupa meciul senzational cu Stosur, o conduce pe Konta si totusi pierde meciul

Tenis Un sport individual in care un jucatr trece prin multe stari.

ROmanca Simona Halep are mai multe Probleme printre care una – ca nu se mai tureaza la acelasi nivel dupa un meci mare. Sa o vedeti  pe Simona cum a jucat cu Stosur in ultimele gameuri din setul 2 si in intreg setul 3, e o adevarata placere sa urmaresti acea evolutie..

Simona Halep - 2015 WTA Finals  -DSC_7212.jpg

Superb am exclamat la multe puncte din acel meci. DAr azi cu Johanna Konta HAlep a fost apatica cu mingi Top spin din nou, cu bratul cazandu-i la acele mingi centrale, nu a gasit automatismul la serviciu cand a servit pentru meci.

Sa fim sinceri Konta a jucat f slab in al doilea set. isi castiga serviciile greu. Halep a fst in postura in care sa dea doar cu acea siguranta si incredere, dar nu mai isi gaseste starea aceea. E apatica, s-a asteptat sa vina victoria singura.

NU mai este dispusa sa duca multe meciuri la intensitate mare, se vede Obosita, si cedeaza emotional.Vrea ca meciul sa se fie considerat castigat daca fae catevaa puncte bune. NU are vlaga. e Plafonata. iar Konta cu acelasi joc percutant a reusit sa intoarca meciul dupa acel tiebreak din setul 2 care a fost plin de minibreakuri. PAriorii isterici ar spune ca a vandut meciul. cand vezi nervii ei de la acel final de set iti dai seama ca nu este asta. NU mai gaseste taria de a merge la o cursa lunga in turnee.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s