Pariuri miercuri Fotbal Cupa Romaniei: Craiova – Dinamo. Tenis: Halep – Konta, Nadal – Sock .

In cupa Romaniei sferturi: Craiova – Dinamo  toate meciurile lui Craiova au fost fara gol. 0-0 cu astra in primul meci de playoff, 0-0 cu Dinamo pe Stefan cel mare.

Acum se joaca la Craiova unde echipa lui Multescu joaca mult mai bine. Nu cred ca va mai fi inca un meci de 0 goluri. CU acesti  jucatori ofensivi ai Craiovei : baluta,Zlatinski, Rocha,Ivan, pare ca au materie pentru a marca goluri. Si In echipa lui Dinamo sunt jucatori buni , cei de atac: Palic,Hanca,Bumba,Nistor, Rivaldinho 🙂 . Creed ca se vor da minim doua goluri.

Craiova – Dinamo : 2+ goluri@ 1.35

TURNEUL de tenis Miami :

S. Halep(ROM, 5 WTA) – J. Konta(GBR, 11 WTA)

halep indarjire

HAlep a avut meciuri slabe in anul asta, a pierdut in turul 1 la Australian open cu Rogers.La cupa Davis nu a jucat din cauza unei accidentari. La Indian wells a trecut de Vekic , a pierdut cu Mladenovic. Aici la Miami a trecut pe rand de Osaka(49WTA), de Kontaveit(112) si de Stosur(19 WTA). Bilantul meciurilor pe 2017:  6W/3L .

Konta a facut sferturi la Australian openpierdut la Serena Williams, la CUpa fd a castigat 4 meciuri a pierdut ci Knjuh, la Indian Wells a pierdut cu GArcia 1-2. apoi aici a castigat 2-1 cu SAsnovic 2-0 cu Parmentier,2-0 cu Arruabarena. In acest an Konta are 19 meciuri castigate 4 pierdute.

S. Halep – J. Konta 2 @ 1.75

in alt sfert de finala Kerber(2WTA) joaca cu Venus Williams(12WTA) sfa

Kerber are un joc de principiu defensiv adica sta in spatele terenului si trimite multe mingi interenul advers fara sa forteze oviturile. pana cand adversara cedeaza. Venus este mai ofensiva, vine cu lovituri mai [uternice. In ciuda varstei inaintate pentru un jucator de tenis Venus a jucat extrem de bine aici a trecut de Haddad maia, Tig,si Kuznetsova fara sa piarda set. Kerber a jucat si ea cu adversare slabute Duan, Rogers Si Ozaki. Nici Kerber nu a pierdut set.

Voi juca set pe Kerber fiind jucatoare care este mai bine clasata si care are o conditie fizica mai buna, si mai tanara, desi meciul va fi strans Venus parca devenind anul asta un fel de federer.

A. Kerber – V Williams : Minim un set Kerber @ 1.33

Si in turneul barbatilor • Nadal(7) – J. Sock(18)

Nadal stim ca este campionul care nu cedeaza niciodata, anul asta a facu finala la Melbourne unde a pierdut cu Rivalul federer, apoi la Indian Well=s a pierdut in optimi  cu federer intr-o maniera categorica 6-2 6-3. NAdal nu mai este jucatorul care a fost dar inca are acea lupta in el. Aici a trecut in ultimul meci mai greu de Mahut cu care a ajuns in tiebreak al doilea set, 6-4 7-6 a castigat spaniolul.

Sock are un an foarte bun are turneu castigat la Delrtay beach, la Acapulc a pierdut cu Nishioka unde a venit relaxat, la Indian wells a ajuns pana in senmi finala desi pierduse set cu toate celelalte intalniri , a cedat la federer 1-6 6-7. El este un juator care are un serviciu f puternic si ar putea fae ceva peobleme, dar trebuie sa fie in forma. Cred ca vor fi multe Gameuri

(-4.5)Nadal – Sock : HG2 @ 1.160

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s