MIracolul super team ului lui POPA. Timisoara Chiar daca nu are dupa ce bea apa a facut inca o surpriza.

Acs Poli echipa din liga 1 despre care multi din timisoara spun ca nu e “acea Poli Timisoara” are victorii in campionat in grupa de playout in primele doua etape reusind maximum de puncte cu Botosani 2-1 si cu Voluntari 1-0 .

Mai mult aseara in Cupa Romaniei Sferturi, ACS Poli Timisoara a infruntat pe CFR Cluj si pleca cu sansa a doua. Au terminat la egalitate 0-0 in primele 90 minute, dupa niste decizii gresite ale arbitriilor care au favorizat pe cfr, totusi ardelenii nu au reusit sa marcheze, la o faza in care un jucator de la Timisoara scapase singur trecut de apararea avansata a cfr-ului,  arbitrul asistent a ridicat eronat fanionul pentru ofsaid .

IN repriza a doua prin min 50 un jucator de la Timisoara a fost eliminat pe buna dreptate.

curileac
Curileac aparand  scarita lui Larie. (Foto DIGisport.ro)

Parea ca se va rezolva simplu calificarea dar cei de la CFR parca erau impiedicati fara nicio idee de a ataca poarta, au practicat un joc haotic, a ratat Bud singur cu portarul, intr-o faza in care s-a impieditcat in MInge si i-a dat-o portarului. Slabi si Apatici fara pic de claritate.

Timisorenii au alergat mult si au blocat cu toate puterile atacurile adverse. ei nefiind platiti de un an de zile. La Stadion vin doar 100 – 200 de spectatori, sunt pe 11 in clasament dar iata ca nu s-au predat in acest meci de cupa si au eliminat la Penaltyuri un CFR care se ducea la punctul cu var cu autosuficienta unui Zeu,  ca ei sunt pe loc de Playoff si sunt superiori. DAr portarul lui ACS Poli a plonjat aproape de fiecare data pe minge ca un arc de revolver.

Larie de la CFR a sutat prin executia “scarita” si Curileac, portarul LUi POli timisoara, parca citind gandul adversarului a stat pe picioare pe mijlocul portii prinzand usor. s-a ajuns la a saptea serie cand ‘marele’ Deac a sutat extrem de slab in stanga portarului care a plonjat exact parand. Apoi un jucator al Timisoarei a marcat si a calificat-o pe Poli in semifinalee cupei Romaniei.

Asta se intampla cand nu esti concentrat si nu alergi cum trebuie la toate fazele, cand finalizezi cu delasare, si joci intr-o maniera de superioritate. Nu au jucat serios s-au crezut castigatori din start, au ratat impardonabil si au pierdut cu un adversar care a fost mult mai indarjit si hotarat. Inca mai are de invatat Miriuta despre profesionalism. Jalnic si deplorabil.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s