Pariuri 28 martie Pariuri tenis Miami Federer – Bautista-Agut , Sock – Donaldson , Wozniaki – Safarova

In optimi de finala turneul barbatilor  Miami

JAck Sock(USA, 17) – Jared Donaldson(USA, 97)

80 de pozitii intre cei doi Sock deja un jucator ajuns in frunte clasamentului ATP cu jocuri solide in ultimul adn jumate, Donaldson juca mai mult in turnee challenger si deabia anu asta a inceput sa iasa in turnee ATP . El joaca foarte bine cu serviciul, dar A castigat cu Edmund care a clacat in turul 2 cand conducea cu set si 4-2 , Donaldson l-a intors si a castigat, apoi a trecut de germanul M Zverev care nu a seervit deloc bine in acel meci. Sock a facut turnee f bune castigand Delray Beach, la Indian Wells a ajuns in semi i=unde l-a invins federer.

Avem un Sock care a pierdut in turneul indian wells set in toate intalnirile cu laaksonen Jaziri, Dimitrov si jaziri, reusind sa se impuna an la urma in toate.

Cred ca tanarul Donaldson nu are inca experienta si a ajuns deja mai departe cat si-ar fi imaginat in 16-imi trebuia sa joace cu Raonic dar s-a retras canadianul.

Donaldson nu poate sa ii puna probleme

(-3.5)Sock – Donaldson , HG1  @ 1.60

federer – BAuista Agut ..

Federer daca nu stiti anu acesta la 36 de ani joaca la cel mai inalt nivel, a castigat Australian open si Indian Wells. Aici tocmai a trecut de un jucator foarte Puternic Del POtro .

BAutista Agut un jucator constant care cumva reuseste sa castige 2 3 meciuri pe turneu si sa ramana in top 20. pe 18 acum.

(-3.5)Federer – Bautista Agut HG1 @ 1,40

Safarova – Wozniaki.

Safariva a avut ceva probleme in a doua jumatate a anului trecut, a fost accidentata si in acest 2017 a intrat greu in ritm de la revenire. WOzniaki a jucat f bine  la Indian Wells A rrecut de jucatoare wandeveghe a pierdut cu V williams in sfertuei. la Miami Wozniaki a trecut de Lepchenko Carstea si Muguruza(la scorul de 1-0 pentur Wozni s-a retras spanioloaica)

Safarova a jucat 4 meciuri aici fiind mai slab clasata datorita absentei de aul trecut din circuit. a trecut de Wickmayer, Gavrilova, Tomljanovic Cibulkova, fara sa piarda set. cum bookmakerii dau o cta destul de mica lui WOzniaki, mi se pare incorect din moment ce vad meciul echlirat, voi juca munim un set SAfaroa

Wozniaki – Safarova minim un  set 2 @ 1.60

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s