Dupa iesirea dinamovistilor NEdelcearu, Petre si Alin Dudea si Vlad Olteanu, Cei trei care inca sunt la DInamo au aparut in video cerandu-si ertare si recunoscand uriasa greseala pe care au comis-o.

Azi e site ul Dinamo ucuresti Petre edelcearu si Dudea au aparut intr0un video clip ostat de Dinamo pe siteul oficial, spunand ca stiu ca au gresit si ca Vor suporta consecintele. Este o mica problema, Adica daca Ei voiau sa isi ceara scuze ostau asta pe pagina lor de facebook, fiecare nu apareau asa toti trei ca niste roboti , este evident ca au fost pusi de club.

Evident ca isi dau si ei seama ca si-au stricat imaginea. Dar clubul  important dandu-si seama ca valoarea potentiala in cazul unei vanzari scade vertiginos/ fir-ati ainaibii va puteam vinde sa luam si noi niste bani, ca doar asta e sopu nostru , asta suntem niste negustori de marfa vie, acum repede treceti in fata camerei si cereti-va iertare!!

Pai ei au iesit dar se vede ca totu a fost fortat. Oamenii sunt maturi si au incalcat niste reguli ale lotului national. aplicati masurile asupra lor, daca nu acceptati asa ceva si considerati ca v-au stricat imaginea dati-i afara dar nu ii controlati asa ca pe niste papusi. Asta deja iese un altfel de comportament anormal cel din partea unor cnducatori.

Greaaaaţăăă!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s