Mintea tanarului sportiv.. Succesul ii impinge pe tinerii selectionati la Lotul national la acte de indisciplina. Odata ajunsi acolo devin zei.

In NAtionala e greu sa ajungi, si la nivel de tineret este o bucurie imensa. ajungi sa te confrunti in joc cu adversari din alte tari. te lovesti de filosofii de joc , te prezinti intr-o competitie unde poti fi vazut de impresari antrenori straini, scouteri.

Bucuria si euforia sunt la cote inalte, si vazandu-te acolo ajuns in dauna altor sute de pusti care au tras si ei in campionat dorindu-si sa fie acolo(fie vorba intre noi o lupta in mizerie pentru ca compeetitia la nivelul juniorilor este un dezastru), vii si faci un gest de rebeliune, nesocotesti regulile antrenorilor.

DAr sa te apuci de baut alcool in avionul care te duce catre un cantonament international, cand esti cu colectivul echipei nationale, este bulversant. prima ta actiune in urma bucuriei pe care o traiesti este sa faci o prostie . sa risti sa iti dai singur peste picioare definitiv. ar trebui sa nu mai fie chemati la echpa nationala acesti aroganti care considera ca pot incalca regulile pentru ca ei sunt la creme de la creme.

II jignesc pe ceilalti tineri care aspira si care se supun rigorilor si greutatilor de a fi sub vorba antrenorilor. Cei de la Dinamo Nedelcearu, Patrick Petre , Alin Dudea si Vlad Olteanu.

Image180

Avem tineeri care vad libertatea nemarginita in sensul de nelegiuiri..SA comiti actele astea de indisciplina spune multe despre tupeul acestor jucatori. Sunt sustinuti si impinsi in tot acest timp de parintii lor cu influenta la club.

Ei considera ca au un statut care le permite orice, ca totul li se cuvine. E trist si mizerabil ca acesti jucatori sunt promovati. si daca vor mai fi adusi inapoi atunci imi va fi clar ca influenta parintilor si relatiilor parintilor lor i-au dus la acest nivel. Vor fi iertati si cocolositi  indiferent de ce vor face. Dezgustator dar  asta pare a fi adevarul din sportul rege romanesc..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s