Marti 21 martie Tenis: Miami R.D.Silva – C.HArrison . Tiafoe Bourgue .

In turneul de la Miami

R.Dutra Silva(BRA, 84) vs C. Harrison(USA, 456atp)

Dutra_SilvaIn calificari. Silva a trecut de Rosol. C harrison a trecut de polanski un rezultat surpriza polanski fiind mai sus clasat. C.Harrison  este mai jos de  400 si ceva si nu a avut rezultate decat oscilante. SIlva a castigat u turneu la Satiago pe zgura si are experienta a 30 de ani, si calitate chiar daca mai mult joaca  pe zgura .

Cred ca Dutra Silva poate sa il scoata pe tanarul C,Arrison datorita experientaei.

R.D.Silva – C.Harrison 1 @ 1.50

 

 

• F Tiafoe (USA,101 ATP) – M Bourgue (FRA, 159 ATp)

Tiafoe, tanarul american care a facut turnee foarte bune anul trecut. Acum a mers mai slab la San francisco a pierdut cu V pospisil, La Memphis a pierdut cu Smyczek. dupa ce a terecut de calificari la Acapulco cu CArpentrer si Albot ,a pierdut in 16imi pe tablou principal cu Del Potro. La Indianwells a pierdut cu lajovic in primu tur,la Irving a pierdut in doilea meci cu  cu  Donaldson.

Bourgue  recent a castigat un turneu la Cherbourg in franta  In primul turneu pe zgura a pierdut cu Ch GArin , A pierdut cu Berloqc in Turneul din Buenos Aires ,Aici a trecut de Fratangelo la scorul de 1-0 s-a retras Fratangelo.

(-4.5)Tiafoe – Bourgue : HG2 @ 1.70

Din turneul fetelor •BArthel – Townsend

, GErmanca barthel a jucat bine inca de la inceputul anului cand a ajuns in turul 4 la Aus open unde a pierdut la V Williams. La Doha a pierdut la Pliskova Kristina,la DUbai a piedut in turul 2 la Kerber. la indian wells a trecut de calificari si a pierdut in primul tur pe tabloul principal cu Siniakova luand un set.

Townsend este o jucatoare cu ceva talent americanca, dar nu joaca grozav. joaca in turnee challenger si apierdut cu jucatoare slab cotate CU Rodionova cu krejcikova, a mai pierdut cu Mchale cu Linette, victorile ei au venit cu Loeb, Rogowska,Brady(77WTA),Vickery (135WTA) . Cred ca Barthe l va castiga.

BArthel – Townsend 1 @ 1.30

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s