Echipele Puternice financiar sprijinite. si totdeauna va fi asa.

De ce se spune ca ce a facut leicester a fost un miracol, ? pentru ca in itr-un campionat in care sunt numai echipe PUTERNICE MAnchester United, Manchester City, Arsenal Chelsea, Liverpool, Tottenham. Aceste echipe au putere de cumparare de sute de milioane de lire sterline. Iar ca Leicester sa castige campionatul , echipa care dabia prompvase si nu a venit vreo  2 3 jucatori de mare valoare sa fi venot vreun seic la ei care sa bage ao suma uriasa. NU au castigat efectuiv cu joc si cu ambitie si cu niste conjuncturi favorabile.

Iata cu incepe Chelsea city Liverpool si United sa fie din nou sus. Si aceste echipe vor fi beneficiare unui ajutor din parte a arbitrilor. manchester United primeste penalty cu Bournemouth dar Ibra rateaza, adversarii iau rosu dar man nu bate. nu au batut petru ca  jucatorii nu mai au acea  dorinta de a castiga . S-a dus dar in cometitiile mari Si Juventus beneficiaza de elimnarea unui jucatr al lui Porto in meciul de UCL.

BArcelona in returul cu PSG are doua penalty uri usor acordate, si Un penalty clar refuzat LUI PSG . real Madrid la fel.

Cand se dau atatia bani televiziuni ca sa transmita competitiile [uternice la ce se vor uita Oamenii mai mult la Porto sau la Juventus? la NApoli sau la Real MAdrid?

Cu PSG si Barcelona nu putem zice ca Echipa din Franta este slaba ei devin o putere . dar tot atractia este catre jucatorii echipelor BArcelona si Real MAdrid . Nu au nici un star in afara de Cavani. Lucas Moura este un jucator muncitr dar nu are imagine, si Di MAria la fel, matuidi si Veratti sunt doi jucatori care alearga ca c=niste caini. Dar niciunu cu sclipiri.

De aceea ei inca sunt vazuti inca neinteresanti.

cavanisad

SA vedem daca PSG poate in campionat sa se lupte pentru titlu pentru ca aolo s-a produs un cutraemur care s-ar putea sa nu ii lase ametiti mult timp.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s