Pariuri Vineri 10 martie Espanyol -Las palmas | Juventus – Milan..

In Italia • Juventus Milan 

higuain-dybalaDerbi pe traditie, Juve pe locul 1 in clasament la 8 puncte de Roma locul 2. Milan este pe 7 la doua puncte in spatele Atalantei locul 5 ultimul care duce in europa league.

In ultimele 5 meciuri Milan a gasit oforma buna si au gasit o coeziune in cadrul lotului care nu este unul fabulos. Montolivo lipseste in continuare care cne face sa credem ca la mijloc nu au acel jucator creativ. Totusi 4 victorii si un egal in ultimele 5 meciuri.

Milan a batut-o pe juventus  e Sansiro in tur cu 1-0 . In supercupa a castigat Milan in prelungiri. iar in editia de anu asta de cupa a castigatJuve 2-1.

in campionat Milan a facut rezultate cu scoruri mici 1-0 1-0 2-1 3-1. In meciurile de acasa au venit acele victorii cu cel putin 2 goluri marcate.

Juve are meci in champions league saptamana viitoare dar totusi sunt mult mai valorosi si acasa au castigat tot. Cred ca va fi un meci in care milan greu va face fata, Propun un interval de goluri 1-3 goluri

Juventus Milan 1-3 goluri @ 1.51

Din Spania • Espanyol LAs Palmas 

Espanyol si Las Palmas sunt la mijlocul clasamentutlui PE 9 Espanyl pe 12 las palmas. de retrogradare au cam scapat si cei de la Las palmas, e fiind o echipa cu jucatori tehnici.

Boateng, este varful. In ultimele doua acastigat la osasuna, cu Real madrid a facut 3-3(soc0, cu Sevilla si cu Malaga a u pierdut.  Au meciuri cu goluri intrucat sunt ofensivi. dar au mai facut si sub uri cu echipele mai organizate. Espanyol si-a castigat multe meciuri in deplasare. Nu cred ca se poate spune despre Espanyol ca e mare echipa dar e foarte organizata. are 13 meciuri peste 2.5 goluri si 13 sub. Cred ca in meciurile cu Villarreal a fost 2-0 villarreal, cu real au pierdut s cu sociedad. Au castigat 3-0 cu Osasuna au remizat 2-2 cu Celta. Au victorii la Sevilla, la Malaga.

Cred ca poate fi un meci inchis dar un lucru e sigur Laspalmas nu a castigat niciodata pe terenu lui Esanyol. Espanyol a castigat toate meciurile de acasa cu Laspalmas 3 la numar.

Espanyol – Las PAlmas, W1 @ 1.55

 

• Leverkusen Werder, in germania Lever are forma slaba a pierdut ultimele 2 meciuri 0-2 cu Mainz si 2-6 cu Dortmund. In champions league a pierdut 2-4 cu Atletico.

Werder are doua victorii in ultimele doua meciuri 2-1 cu Wolfsburg 2-0 cu Darmstadt. inainte a avut serii de infrangeri cu bayern cu dortmund cu Augsburg cu Gladbach. cred ntr-un 2-4 goluri

Leverkusen Werdrr Bremen,  2-4 goluri. @ 1.50

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s