Spania Pariuri Alaves – Sevilla .

Alaves – Sevilla .

Nasri

Un duel intre o echipa care face cel mai bun sezon de multa vreme Sevilla ocupanta locului 3 la 4 puncte in urma Real Madrid si 5 in spatele  Barcelona,. Si Alaves o echipa care si-a facut treaba excelent entru o nou promovata. e 11 la distanta sigura de locuril retrogradabile. nici de sanse la  europa league nu poate fi vorba fiind la 12 puncte distanta de Villarreal locu 6.

Alaves are totusi evolutii bune 3 victorii cu Gijon cu Valencia si cu Deportivoa Coruna . infrangeri cu barcelona 0-6 cu Granada 1-2.

CDoar cu Depor a fost meci de sub 2.5, echipa nu exceleaza in atac totusi au marcat 8 goluri in ultimele 5 meciuri . in tot campionatul au 11 peste 2.5 si 14 sub 2.5 .Cu cele de top se cauta defesnsiva. Cu Atletico Madrid a facut 0-0.

Sevilla vine dupa serii uluitoare  4 victorii un egal o infrangere . Au meciuri cu putine goluri recent, desi in mare parte a campionatului au avut intalniri in care s-a marcat mult . A avut 16 meciuri de peste 9 sub. In deplasari a castigat greu , 1-0 a Las PAlmas  , 2-1 la Betis, Si 4-3 la osasuna, a pierdut 1-3 cu Espanyol.

Pare un meci greu un 2+ goluri ar fi corect

Alaves – Sevilla,  2+ goluri @ 1.31

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s