Pentru degringolada apar scuze cu arbitrii. Steaua e intr-un blocaj, pentru ca s+a instaurat amatorismul. Oamenii nu trebuie sa mai sustina simboluri.

Sunt evenimente care nu denota profesionalism . se intampla la Steaua, echipa unui patron care a plecat de jos de la muls oile  a ajuns afacerist in Imobiliare si a facut din Steaua echipa lui care a ramas in frunte mai tot timpul.  Tot ce se vrea e superioritate prin opulenta printr-o plata babana. A facut bani recent ca i-a vandut pe Chipciu pe Stanciu;

a fost capabil sa cumpere tot ce era mai bun din tara . L-a cumparat pe Amorim pe Enache pe Iacolis pe Alibec, pe MArica . a vrut sa rupa ca imagine cu MArica, nu i-a iesit .. (Viitorul a reusit sa se abtina in a-l vinde pe Razvan Marin la Steaua) .

Fara Un fundas central serios, cu fundasi laterali de tot rasul ei nu ofera siguranta deloc.Antrenoru ne arunca in fata titlurile castigate cu Steaua acum 3 4 ani, ca ei au fost in europa league. dar daca acum nu mai performezi, de ce nu pleci? Reghecamf face o constanta trimitere catre arbitrii cand fundasul lui de baza Tamas face orice ca sa dea peste picioare adversarilor si sa Greseasca la meciuri. CU Pintilii nu stim ce este cand il tin in teren si nu jaca il fac cu ou si otet. Apoi e titular si daca a dat gol e ridicat in slavi. cred ca el va fi urmatorul  exclus. pe Bourceanu l-au aruncat ca pe o masea stricata.

Cea mai mare echipa din Romania care acum nici nu se mai numeste asa , se chinuie cu jocuri submediocre..

Becali un incompetent in materie de sport care stie sa aduca profit pentru el, si cand sunt probleme se complace sa dea in bascalie. prin înregistrarea numelui Fotbal Club Sportiv Becali ne arata ca e un club al lui. si asa este.

Trebuie sa vedem imaginea de ansamblu O echipa in ziua de azi este a unui Patron. Toti cei care veneau la Stadion sa sustina aceasta echipa veneau ca sa sustina un nume pe O tabela, ceva nepalpabil, o idee, un simbol, ori la echipa vin niste jucatori stau 4 ani dupa care vin altii, alti antrenori.Cand Steaua castiga cupa CAmpionilor era vreun jucator de acum ? erra antrenoru de acum? era patronu de acum? NU!

CE se intampla in jurul acestei echipe a lui Gigi Becali este un lucru normal, Oamenii nu mai sustin un NUme pe tabela ci evolutia a 11 jucatori, comportamentul antrenorului si felul cum este condus clubul. daca acum sub numele Steaua joaca TAmas  Moke, Muniru, Amorim, Boldrin, Momcilovic si ei evolueaza execrabil, de ce sa tina oamenii cu ei? doar ca ţin cu numele sub care acestia joaca? SA sustii un club , doar pentru Nume, pentru emblema – e o PROSTIE. Niciunul din cei de mai sus nu se identifica cu acest SImbol, cu  acest nume,  decat Becali. El e constanta.

NU O sa se mai numeasca Steaua daca maine Becali vinde toti jucatorii de acum si aduce doar tineri de la cluburi mici din liga a doua si a treia si ii pune pe aceia sa joace ? BA da.

Oamenii care tineau cu “Steaua” vor mai veni la stadion sa tina cu acei copii doar ca sunt  platiti de patronu Becali de la Steaua? pai ce ii va face atunci pe fanii “Stelei” sa tina cu jucatorii aia?  nimic, pentru ca jucatorii aia vor pierde cel ai probabil toate meciurile ramase.

Intelegeti de ce e o aberatie si o manipulare sa sustii un club de fotbal ?? sustineti ceva abstract. ceea ce e o prostie. veti fii doar manipulati sa le faceti patronilor imagine si ii veti ajuta sa creasca. si noi populatia sa ne uitam la ei ca la niste STARURI. Este mizerabil. mizerabil..

LA o echipa ASTRA e un antrenor Sumudica care este un nesimtit care jigneste, inura oamenii din tribuna, se faleste cu vrajeala ieftina gen “daca Miriuta ajunge in europa leagu in primavara ii platesc salariu pe un an” “daca castig campionatu ma las”. A mai zis niste laude la adresa jucatorului sau Alibec dupa care cand acesta a ajuns a FCSB vandut a zis ca nu aveam ce sa fac, dar inainte spunea ca el nu ramane daca Niculae il vinde pe Alibec. Am vazut ce frumos zice cand este intrebat de ce nu joaca la fel de bine Alibec si Amorim cum jucau la Astra,  ca nu il mai intereseaza de ei. Dar pentru acesti jucatori de la ASTRA TAjkayuki Teixeira, Budescu,  Daniel Niculae , Ionita, Alexandru Stan, si felul cum se desfasoara ei pe teren , antrrenati de Sumudica,  cu aia merita sa tii,  merita sa te duci la Stadion sa ii vezi, sa ii Sustii.

Sustineti calitatea nu simbolurile si iluziile!

Advertisements

3 thoughts on “Pentru degringolada apar scuze cu arbitrii. Steaua e intr-un blocaj, pentru ca s+a instaurat amatorismul. Oamenii nu trebuie sa mai sustina simboluri.

  1. Profit iphoto among this wife’s imac along with this macbook. It’s my job to acquire the photos on my mac-book, improve these, subsequently export all of them using a UNIVERSAL SERIES BUS for you to free up storage space in the laptop. Is there a way to do this specific with “dropbox” while using the locater?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s