Marti Champions league . Leverkusen – Atletico Madrid . Pot baietii lui Simeone sa repete parcursul de anii trecuti in UCL?

Leverkusen – Atletico Madrid , Marti 21-02-2017

image139

Leverkusen nu merge atat de grozav cum si-ar dori in campionat, sunt pe 8, dar in ultima vreme au aratat ceva forta ofensiva  marcand destul.  cu suisuri si coborasuri in acest sezon, Leverkusen a castigat pe teren propriu cu Hertha, si cu Frankfurt(acesta a fost un rezultat f bun, Frankfurt fiind pe 3 in bundesliga. ) Meciurile slabe au venit cu M’Gladbach cand au pierdut 2-3 dupa ce condusesera cu 2-0; si infrangerea de la Hamburg (0-1) au jucat foarte slab in acel meci.

In ultima etapa au reusit un meci excelent in deplasare la o echipa foarte tare acasa – freiburg : 3-1 au castigat. In ultimele 5 meciuri din campionat au facut 4 meciuri de peste 2.5 si unul de sub 2.5 goluri.  in Champions League a jucat bine intr-o grupa cu Monaco tottenham si CSKA Moscova, a incheiat  pe locul secund.

Atletico Madrid nu mai este cea care a fost in anii trecuti in campionat,  este pe un loc  4 destul de slab si nu mai are evolutiile atat de bune, au primit de la Bilbao 2 goluri, au remizat cu Alaves. in ultimele 3 etape au castigat cu Leganes, Celta si Gijon;  cu Celta si gijon marcand 7 goluri, 4-1  in deplasare cu Gijon si 3-2 acasa cu Celta . In trecut daca Simeone lua 2 goluri acasa era soc.  Atletico a jucat mult mai organizat in grupele UCL: au castigat grupa cu Bayern, PSV si Rostov. au marcat 7 goluri in cele 6 meciuri si au primit doar 2 de la bayern unul si de la Rostov al doilea.

Vom avea o partida destul de echilibrata, SI bookmakerii dau cote Apropiate la victorie

Victorie Leverkusen  3.10   –  Egalul 3.00  – Victorie Atletico   2.60

LEverkusen  – Atletico Madrid, marcheaza Atletico @ 1.36

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s