Champions League Manchester City – Monaco. Un Test la nivel înalt pentru Monaco

image137

Manchester City – Monaco.. Echipa Lui Pep Guardiola a mers bine în campionat și cu ajutorul  Lui Liverpool si Arsenal care s-au impiedicat cu echipe f slab cotate.. City a reușit să se adune când a jucat cu Arsenal( a castigat 2-1). Cu Tottenham a făcut jucat slab , remizand 2-2 după ce a condus 2-0.  a pierdut șocant 0-4 la Everton în ianuarie. după egalul cu Tottenham au obținut 3victorii:  cu West Ham, Swansea si Bournemouth. în cupa Angliei a făcut doar egal dar acolo au jucat cu rezervele, si oricum Campionatul si Champions league sunt mai importante.

Au marcat 55 de goluri in 23 de etape și în ultimele 4 meciuri au marcat de 10 ori. Joacă bine acasă unde  au pierdut doar un meci – cu Chelsea. sunt favoriți în această seară.

cote 1.65  –  4.10  –  5.50

Monaco a jucat excelent în Ligue 1 , este lider în Franța la 3 pcte de PSG. NU se poate spune că merg grozav in deplasări dar dacă ne uităm per total în campionat Monaco este echipa care a marcat un număr impresionant de goluri:74 in 26 de partide. Remarcat că În ultimele deplasări a primit gol A făcut 1-1 la PSG a câștigat 2-1 la Montpellier și a remizat în ultima partidă de campionat 1-1 la Bastia.  Va juca să nu primească multe goluri pentru că Se știe City cu Aguero, De Bruyne , Silva, Nolito, Sterling, sunt foarte puternici în ofensivă. De aceea cred că este corect favorită City, și cred că Monaco dacă primește doar 1 sau două goluri ar trebui să fie mulțumiți și cred că Pot să obțină asta. Monaco nu pierde la mai mult de un gol dar un pariu arie de goluri 1-3 ar trebui să acopere rezultatu din seara asta

Manchester City – Monaco, 1-3 goluri @ 1.60

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s