Luni ponturi pe fotbal Dinamo – Botosani.Sutton – Arsenal

In aceasta zi 20-02-2017, nu avem o oferta prea bogata.

contra

DIn Romania liga 1 avem • Dinamo – Botosani in ultimul meci al etapei 24. DInamo in criza daca nu castiga meciuri si mai are 3 in sezonul regulat, pierde Playoff ul . acum este in afara zonei Playoff. are 3 puncte in spatele Astrei locul 6, a pierdut ambele partide jucate in 2017 1-2 pe teren propriu cu Viitoruul. si acelasi scor la Chiajna, . Un joc execrabil facut de dinamovisti cu Chiajna care a dus la schimbarea Antrenorului Andone, in locul sau venind Cosmin contra

. Botosani se afla pe 8 la 3 puncte fata de Dinamo, deci o victrie a botosaniului ar aduce o mica sansa pentru Moldoveni la playoff. Botosani au facut rezultate pozitive in 2017 egal cu Chajna si victorie 1-0 cu Craiova  pe un teren inghetat care favorizeaza jocul agresiv al Botosaniuui.  in ultimele 5 partide, Botosani a facut 3 meciuri de sub 2.5 goluri si 2 meciuri cu peste( infrangerile din finalul 2016  1-3 cu Iasi si 1-3 cu Viitorul. pe teren strain Botosani are 1 egal si 4 infrangeri.

Dinamo – Botosani 2-4 goluri @ 1,54

Din cupa Angliei

Arsenal's Walcott celebrates his goal against Aston Villa during their English Premier League soccer match in London
Theo Walcott.

Sutton – Arsenal .. Sutton are un parcurs incredibil in 16 imi a trecut de Leeds cu 1-0, SUtton joaca in  Vanarama national league, echivalent cu Liga a 5-a . Arsenal a trecut in faza precedenta a cupei cu un zdrobitor 5-0 de Southampton. Arsenal este angrenata si in premier League la lupta entru locul 2 sau 3 ca de locul 1 nu cred ca se mai poate atinge cineva in afara e Chelsea. sunt si  in Champions league. dar in meciul tur al optimilor au pierdut categoric 1-5 la Munchen.

 vad un meci in care Arsenal va introduce clar cateva rezerve, dar cred ca vor castiga. Cota lui Arsenal este 1.08. asa ca voi juca range de goluri.

Sutton – Arsenal 3-6 goluri.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s