Distruge tot! Juventus pare imposibil de oprit in cursa pentru castigarea titlului.

Vineri – O noua etapa pentru Juve , inca o victorie : 4-1  vs Palermo  .

higuain-dybalaIntr-un campionat in care dupa 25 de etape, Juventus are 21 victorii si a pierdut doar 4 meciuri cu Inter,  Fiorentina, Genoa si Milan .Nnici un meci din cele pierdute nu a fost e teren propriu.  Nu pot sa piarda pe Juventus Stadium. Au o forta de mobilizare uluitoare, , CHiellini, Bonnuci, Khedira, MArchisio, Dybala, Pjanic Sturaro, si Higuain in atac formeaza o trupa Formidabila.

Are un joc așezat, calculat, Antrenorul MAsimiliano  Allegri impune un stil in care vedem temporizare, fara sa isi asume multe riscuri. Au multe victorii cu 2-0 ( doar sunt italieni 🙂 ).  Au 53 de goluri marcate in campionat si doar 16 primite.

In Champions League in faza optimilor de finala, Juve intalneste pe Porto. ar trebui sa vedem o calificare destul de lejera a italienilor.

Pronostichez un egal cu goluri sau o vicorie la limita 2-1 pentru Juve, si pe teren propriu Juve sa bata la cel putin doua goluri.

Pe Juventus o vad cu sanse foarte bune la castigarea Champions League.

Cota este 9.50 –  Juventus sa castige trofeul Champions League 2017 Cu Barcelona scoasa din competitie aproape dupa 0-4 la PSG, doar Bayern si PSg ar mai fi cu sanse dupa mine.

VOM VEDEA !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s