Miercuri MEciuri Champions League bayern – Arsenal. Real Madrid – Napoli

15 februarie miercuri, Uefa Champions League

Real Madrid Napoli

Realul pe prima pozitie in La Liga are un punct mai mult decat Barcelona(locu 2) si doua meciuri mai putin disputate. Real Madrid are cam asigurat campionatul daca Castiga acele restante. Cu Marcelo, Bale si James in dubiu. echipa nu a aratat grozav ca joc nici Cu Osasuna , nici cu Malaga .  2-1 au castigat cu Malaga si 3-1 cu Osasuna. in meciu cu Malaga goluri marcate in prima repriza, au intrat cu 2-0 in pauza dar a doua repriza a jucat modest, Malaga marcat si s-a redus din diferenta, pe final a avut chiar ocazii sa egaleze.  dubla din sferturi Cupei Spaniei cu Celta au aratat haotic de-a dreptul: au pierdut meciul de acasa 1-2 si au terminat la egalitate 2-2 la Vigo.  Cu CAsemiro Kroos la mijloc James si Modric cu cu absente din cauza accidenra=tarilor au jucat intrerupt, in fata Ronaldo Benzema si Lucas VAsquez nu a prea avut claritate.Echipa joaca f bine in Champions League. de fiecare data s-au mobilizat si au jucat mai bine decat in campionat. Ramos a inceput sa marcheze aproape la fel de mult ca atacantii. Ronaldo pare in forma slaba 14 goluri marcate in la liga 2 in champions league acest sezon.

Daca ar reveni Modric si James ehipa ar fi foarte periculoasa, A castigat de multe ori chiar daca nu juca grozav. Napoli are o trupa foarte spectaculoasa, Cu Hamsik si Zielinski la mijloc, cu Trio-ul: Insigne –  Mertens –  Callejon (fostul atacant al Realului) vom avea un duel care promite faze de atac Naucitoare. Milik s-a recuperat dupa accidentarea la genunchi, dar se aude ca ar fi doar pe banca in meciul de pe Bernabeu. Napoli are 9 victorii si 3 egaluri in ultimele 12 meciuri. cu ofensiva aceasta  cele 39 de goluri marcate de NApoletani in ultimele 13 meciuri dau Fiori fanilor Madrileni.

Cred ca Napoli are clar puterea sa marcheze , iar prima mansa jucandu-se pe Bernabeu e clar ca si real ar trebui sa marcheze. cred ca se marcheaza peste 2.5 goluri

Real Madrid – Napoli, Peste 2.5 goluri @ 1.55

• Bayern Munchen – Arsenal ..

BAyern Domina competitia interna un nou titlu este aproape asigurat, dupa 20 etape, se afla pe primul loc la 7 puncte distanta de locul 2 Leipzig si 14  fata de locul 3 Frankfurt. A castigat 4 din ultimele 5 meciuri in campionat la limita insa 2-1 cu Freiburg, 2-1 cu Werder, 2-0 cu Ingolstadt , in meciurile cu Freiburg si Ingolstadt au marcat golurile victoriei dupa minutul 90, Freiburg meritand egalul acum 3 etape. A facut un egal cu Schalke. deci fara o eficienta asa de mare s-ar putea ca meciul sa nu fie asa la discretia nemtilor. Arsenal se zbate in Anglia , cu Chelsea si City in fata lor pe 1 si 2, Chelsea reusind sa se distanteze confortabil  10 puncte de tunari,  si 8 de CIty. Arsenal a jucat bine pe teren propriu dar in ultimele 3 deplasari a pierdut cu Chelsea 1-3 a facut 3-3 cu Burnemouth.

Meciuri directe: Arsenal a jucat decent in vizitele pe Alianz Arena. Au facut un 1-1 au castigat odata 3-1, intr-un alt meci in grupe 2015 a castigat Bayern 5-1. Arsenal clar este o echipa buna daca are spatii pentru contraatacuri, Si nu cred ca Bayern va castiga la doua goluri avand in vedere ca NU prea mai marcheaza 3 goluri intr-un meci.

(-1.5)Bayern – Arsenal, H2 @ 1.75

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s