Meciuri PAriuri cu sanse mari de castig. Chiajna Dinamo, Eibar – Granada

• Concordia Chiajna – Dinamo

LIGA I -DINAMO BUCURESTI - CSMS IASI

In ceea ce pare ultima sansa de a prinde playoff ul pentru Dinamo, echipa lui Andone a jucat bine cu Viitorul in prima etapa din 2017 dar dupa pauza au scazut un pic ritmul, si au fost egalati. La scorul de 1-1 au reusit sa isi creeze o ocazie uriasa  – Nemec singur cu portarul il dribleaza dar cand trage, Portarul Viitorului intinde o mana salvatoare si apoi imediat vine golul de 2-1 pentru Viitorul.

In Chiajna nu se poate spune ca s-a facut ceva ei sunt in Loc de playout. Au plecat purece si constantinescu care jucau ceva, si Dinamo i-a batut cam de fiecare data.

Chiajna – Dinamo 2 @ 1.90

NU numai BArcelona si Rreal madrid merg bine in Spania

• Eibar – Granada..

In ceea ce pare un sezon excelent, Eibar se afla pe 8 cu evolutii excelente pe teren propriu. a marcat 3 goluri cu Deportivo, 4 goluri cu VAlencia, Victorie cu Gijon, egaluri 1-1 cu LEganes si 0-0 cu Alaves.

NU cred caSe poate spune ca Granada Poate pune probleme, au batut pe LAs Palmas in etapa trecuta 1-0, dar inainte au inregistrat 4 infrangeri si 2 egaluri

Eibar – Granada 2-5 goluri @ 1.30

Lazio – Milan,

LAzio pe 6 , Milan pe 8. Milan jucase bne in 2016 dar in acest an a avut probleme si absenta lui Montoivo se vede, Stau doar in acca si Suso. Ei au avut o serie de 3 infrangeri cu NApoli 1-2 cu Udinese si cu SAmpdoria. Lazio a avut victorii cu Genoa cu minim 2 goluri marcate, cu Torino, Infrangeri cu Juventus cu Chievo intr-un meci pe care l-au dominat dar nu au putut sa dea gol, si pe final a avut Chevo un contraatc s au pierdut total nemeritrat apoi au castiat cu Pescara 6-2

Lazio W1 @1.25

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s