Doua meciuri: Metz – Marseille . Hamburg – Leverkusen

•Metz – Marseille 

thauvin-2

Echipa venita din esalonu secund, Metz,este pe loc retrogrdabil in ligue 1, dar  ultimele 10 echipe sunt despartite de 8 puncte. Asadar Metz cu 5 victorii si 6 egaluri are sanse sa se salveze. ei reusind meciuri bune  victorie cu Montpellier si egal cu Nice. in ultima partida au pierdut 1-2 la Lorient.

Marseille a jucat mult mai bine de la Venirea lui GArcia antrenor. Au facut 4 victoii in ultimele 4 partide din 2016 , inceputul anului 2017 a fost dificil intalnind pe Monaco cu care au pierdut(1-4), si pe Lyon meci de asemenea pierdut 1-3. in ultima etapa 5-1 au invins pe  montpellier.

Pe teren propriu  Metz are o victorie si 3 egaluri in ultimele 4 partide de campionat. si au dat ceva goluri 2-0 3-3 2-2. Cum Marseille este clar mai sus si are un lot mai valoros este victoria lor de luat in calcul , totusi in deplasari au jucat slab si au primit gol de multe ori.

Metz – Marseille,  W2 @ 1.45 (rambursare la egal)

In bundesliga

•Hamburg – Leverkusen

hamburger-sv-player Etapa a 18 .. leverkusen este mai bine clasata pe 9 , goluri 28marcate/28primite . NU cred ca HAmburg poate sa fie decat Agresiva pentru ca sunt pe 17. Cu doua infrangeri 0-1 cu WWolfsburg si 1-3 cu Igolstadt. Eu as miza ca marcheaza Hamburg, acesta fiind primul meci acasa in 2017 si cred ca alta optiune decat atacul nu au. Iar Cum leverkusen a pierdu in ultima etapa 2-3 cu M’Gladbach dupa ce condusesera cu 2-0 la pauza , este clar ca apararea lor d=este una extrem de fragila.

Hamburg – Leverkusen  DG1 @ 1.30

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s