Sambata – Pariu – Franta: Lyon-Lille , Italia: Lazio e pe val, Spania: Atletico treuie sa se trezeasca si sa joace si ei ceva.

• LAzio – Chievo..  echipele  au obiective diferite.

stefan_radu_lazioLAzio 3 victorii si 2infrangeri in ultimele meciuri. infrangerile au venit in deplasare cu Juventus si Inter, Acasa au castigat ultimele 3 jocuri. Lazio pe 4 cu o pozitie nesperat de buna pentru echipa din capitala. Chievo a primit cel putin 2 goluri in ultimele meciuri.

Lazio e in forma buna si sigur Chievo va veni sa se apere.

Lazio – Chievo 1 @ 1.45

 

 

 

 

• Alaves Atletico Madrid

Alaves echipa de mijlocul clasamentului pe 13 au joc organizat acasa, In timp ce atletico echipe de semenea aorganizata, in meciurile de acasa a batut 1-0 pe las palmas, in deplasari a facut 0-3 cu villareal, 2-2 cu bilbao. voi merge pe minim doua goluri desi stiu ca Atletico e echipa care nu prea ataca f mult. dar Alaves ma astept sa atace in incercarea de a face un rezultat mare pentru ca de retrogradare nu mai oate fi vorba si pot juca mai curajos, astfel ma astept ca si Atletico sa mai prinda niste spatii.

Alaves atletico 2+ goluri @ 1.40

• Lyon Lille 

Lyon vine dupa doua meciuri contradictorii in acest inceput de an, 2-3 cu djon si 3-1 cu Marseille. Acasa joaca f bune trupa lui LAcazette. si ma astept sa faca o victorie si azi, pronosticul meu va fi 1x si 0-3 gluri pentru ca Lille e echipa care doar se apara, si cine stie un egal cu goluri putine sau deloc ne va fi acoperit.

Lyon Lille  1x & 0-3 gls @ 1.55

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s