Bombe si nu neaparat. Granzii pierd puncte,Liverpool si Manchester utd. Echipe favorite au devenit mediocre.

In Duelul de pe Anfield, azi dde la 15:00 Sigurdson si llorente au mai ciuntit din sansele Lui Liverpool la titlu, administrandui o bataie 3-2  pe terenul echipei lui Klopp.

In prima parte Liverpool a avut sanse sa se desprinda, cand Chan a dat o foarfeca peste bara transversala a celor de la Swasnsea. repriza intai a fost neamenintata de vizitatori poate cu una sau doua zvacuri din partea echipei din Tara Galilor.

fernando-llorenteApoi in a dua repriza llorente a si-a dus echipa la doua goluri in fata dupa ce a marcat 2 goluri in 5 minute in ’48 si ’52. Formaia gazda s-a vazut nevoita sa atace furibund, si Firmino a readus sperantele in inimile suporterilor de pe aAnfield. in minutul 55 marcheaza printr-o lovitura de cap, si face 1-2, ca in minutul 69 sa inscrie pentru egalare  cu un sut superb dupa o preluare pe piept de la 11 metri.

Liverpool parea sa poata obtine chiar victoria, dar in minutul 74 Sigurdson profita de balbaiala apararii lui Liverpool si Marcheaza golul victoriei.

Sunt tristi si cei de la MAnchester United care in urma deplasarii de la Stoke au fost aproape sa plece fara nivciun punct. cu

Stoke conducand din minutul 19 in urma autogolului lui Mata, Manchester a trebuit sa se intrebuinteze serios pentru a incerca sa scoata ceva din deplasare. in minutul 90 + 4 Rooney inscrie un gol pentru un punct. tot o echipa care se credea ca e pe val cu 5 victorii si un egal in ultimele 6 meciuri, diavolii au alergat dupa un egal, ca disperatii, si cred ca sunt foarte mutumiti cu acest punct. Nu e de asteptatca o echipa pe val sa piarda impotriva unui nume mic cum este stoke. dar de multe ori trebuie sa vedem ca echipele acestea mai mici joaca foarte determinat cu granzii. unul din exemple este Acest meci si meciul lui Arsenal laMiddlesbrough de anu trecut, . Nu trebuie sa mergem pe echipe astea mari dupa serii de 5 victorii la rand daca se duc in deplasare la o trupa bataioasa. si plus ca jucatorii ecjhipelor mari mai sunt cu punctele in minte de la inceperea jocurilor. A

Nu trebuie spus ca Wolfsburg sau Leverkusen echipe care se bateau pentru primele locuri in Bundesliiga au inceput sa se zbata lamentabil pe la locurile 8- 11. Meciurile care par f sigure la victorie mai ine sa le evitati..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s