Meciuri in weekend. pariuri 20 ianuarie Nice se deplaseaza la Bastia, Las Palmas – Deportivo. augustus pariaza

In Franta etapa 21

• Bastia – Nice

Bastia echipa de pe locul 17 cu 5 victorii, 5 egaluri , 10 infrangeri, Bastia nu  a jucat prea bine, A marcat doar 17 goluri, si  in ultimele 5 etape a castigat cu Rennes si cu Metz dar a pierdut cu Marseille, Nancy si Monaco [primind 9 goluri].

Nice a scazut nivelul in ultimele etape 0-0 cu Bordeaux si cu Metz . Dar ei sunt pe 2 cu evolutii incredibile Per total. Au 13 victorii 6 egaluri si 1 infrangere. cu 34 goluri inscrise in tot campionatul.

A lipsit Balotelli in ultimele etape datorita unei suspendari. Astazi va reveni titular.

Cu Alessan Plea golgheterul echipei cu 10 goluri, cred ca vor ataca mai mult aici si vor marca, cum Si bastia se duce in atac si joaca bine acasa

BAstia – Nice DG2 @ 1.30

• LasPalmas – Deportivo

florin-andone

Un meci intre echipe ce nu prea castiga.   Las Palmas are evolutii modeste cu BArcelona a pierdut 0-5 dar acolo era de asteptat. cu Gijon victorie 1-0 , egaluri 1-1 cu Leganes si Alaves echipe mai jos decat ei. infrangere 0-1 doar cu Atletico, Atletico totusi stim ca nu se omoara s dea goluri rea multe. Depor a jucat incantator castgand 5-1 cu Sociedad  si cu Osasuna 2-0 , a pierdut 2-3 cu real madrid , doua egaluri: 1-1 cu espanyol si 0-0 cu Villarreal.  Depor are mai mare nevoie de puncte fiind pe locul 17 .. Acele egaluri in ultimele etape au aratat ca este totusi  ehipa modesta. si pe teren strain nu joaca grozav. Eu mizez ca va fi un meci greu pentru trupa lui Andone.

LAs Palmas – Depor La Coruna , W1 @ 1.67 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s