Pariuri 4 ianuarie . Fotbal cupa Spaniei. Tenis 5 ianuarie , inceputul de an a facut victime de clasa, Serena si Simona dezamagesc crunt.

Inca un inceput de an i care avemmulte meciuri ,favoritele din Anglia au inceput sa dea rateuri. Liverpool, si Arsenal au remizat sunderland 2-2 Liverpool si Midlesbrough 3-3 Arsenal.

In turneele de tenis la Shenzen Simona Halep a pierdut lamentabil cu Siniakova locu 55. la Auckland Serena Williams a pierdut cu un joc lesinat si total dezinteresat in fata compatrioatei M Brengle. Ce se intampla cu aceste favotite este presiunea ca ele trebuie sa castige tot cel putin in fazele incipiente ale turneelor si nu se concentreaza sau sunt surprinse de atitudinea si determinarea jucatoarelor slab cotate.

  • Ieri am dat Puille – Edmund P 21.5 gameuri (3-6 1-3, ret Puille)Nul
  • Doi – Vinci , 1, (3-6 2-6) Lost
  • (-4.5)Kerber – Barty H1 6-3 2-6 6-3 Lost
  • Strycova – Safarova 7-5 5-7 7-5 LOST

am avut o zi dezastru. imi dau seama ca acum ar trebui mai bine sa jucam cu Handicap cu + pe jucatorii slab cotati, care sunt tineri.

Azi din Cupa Spaniei fotbal

• Sociedad – Villareal vela-sociedad

in optimile cupei sociedad echipa de pe 5 in campionat joaca cu vecina de mai sus pe 4. acest duel este unul echilibrat intre ele, Sociedadare 4 victorii si oinfrangere in ultimele meciuri. Villareal merge si ea bine in campionat 2 victorii un egal 2 infrangeri,  in cupa Sociedad a trecutde valladolid 3-1 si 1-1, Villareal a trecut de toledo cu 3-0 si 1-1.

Sociedad are 5 din 5 castigate pe teren propriu. sunt o forta acasa.

in ultimele 5 intalniri directe Villareal a reusit sa castige 2-0 si 2-1, alte 3 meciuri s-au terminat egal cu sub 2.5 goluri. Anul acesta Villareal a jucat f bine dar si nivelul in spania a scazut. Nu cred ca se vor da multe goluri, totusi sociedad acasa a marcat in 9 din ultimele 10 meciuri.

Sociedad – Villareal  DG1 @  1.23

• Real Madrid Sevilla 

Real madrid neinvinsa in campionat sau in champions league. Cu noi jucatori tineri cred ca vor juca cu entuziasm si Sevilla se stie ca in ultima vreme a jucat excelent, Cred ca se vor da gluri i ambele porti.

Real Madrid Sevilla GG @ 1.55

In turneu tenis Chennai

Ivo Karlovic K Khachanov

croatul are 38de ani nu cred ca mai poate duce mult

iar Khachanov este un tanar f talentat.

(-2.5)Karlovic – K Khachanov H2 @ 1,56

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s