Pariuri premier league. Franta cupa.

Crystal palace – Manchester United .

image25

Crystal palace este o echipa care are foarte multe infrangeri. Manchester united desi un nume urias, a jucat slab  de abia pe 6 cu 6 victorii 6 egaluri 3 infrangeri. Ibra, Pogba, Felaini in echipa  totusi echipa nu reuseste sa se impuna pe cat se asteapta suporterii. Crystal are ultimele 5 meciuri: 13 goluri marcate si 13 primite, Manchester este in partea opusa doar 7 goluri marcate si 3 primite. Ultima etapa a castigat 1-0 cu tottenham, A facaut doar egal cu everton .

Crystal Palace – Manchester Utd  3+ goluri @ 1.70

• Sunderland – Chelsea .

Chelsea liderul din premier intr-o forma uluitoare. cred ca se va impune dar voi juca 2-5 goluri

Sunderland Chelsea 2-5 goluri @1.28

City – Watford . 

image debruyneNici Man City nu joaca la nivelul asteptarilor O echipa care nu poate sapractice jocul pe care il vrea Guardiola. Sunt niste jucatori pe care Guardiola nu ii poate facae sa gandeasca asa cum vrea el. Niste jucatori f buni in atac dar cu aparare groaznica. Watford este o echipa care joaca destul de ofensiv, are 2 victorii si 3 infrangeri in ultimele 5 meciuri 2-1 cu Leicester, 3-2 cu Everton, infrangeri: 1-3 west brom, 1-6 vs Liverpool, 0-1 Stoke.

Man City are victorii cu Burnley si Crystal cu acelasi scor 2-1 , egal cu Middlesborough si infrangeri 1-3 cu Chelsea, 2-4 cu leicester. cred ca poate marca Watford si City cu ambitiile pe care le au ar trebui sa isi ridice nivelul si sa obtina cele 3 puncte.

City – Watford 1 & 3+ @ 1.53

In Franta

St Etienne – Nancy .

cupa ligii O echipa superioara Etienne  NAncy cea mai proasta echipa din Franta ligue 1, cred ca St etienne ar trebui sa castige,

St Etienne – nancy W1 @ 1.28

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s