Castiguri si ieri. Luni avem o misiune grea , meciuri putine, INcercam sa ochim PONTURI CASTIGATOARE!!

pagina-selectii-scor-corect23

Cu analiza pe meciurile din campionate pe care jucam frecvent, putem castiga la pariuri. Trebuie in opinia mea chiar daca se joaca putine meciuri pe bilet sa facem o cota macar de 3 4 , pentru ca spre deosebire de cota 2 care evident o utem face din 2 meciuri, asa cu o cota utin mai mare vom putea sa pierdem urmatoarele 2 zile si tot sa fim pe profit.

Spre exemplu daca AZi 100 lei si castigam pe o cota de 3.25, avem 300 de lei castigul biletului, pe profit 200. Apoi maine(a doua zi) sa zicem ca plasam un bilet pariuri si pierdem  cu miza identica 100 lei si pierdem,  Situatia va fi 300 lei castigati din primul bilet – 200 lei plasati pe cele doua zile = 100 lei pe profit fata de momentul 0. In a treia zi pariem tot 100 lei si sa zicem ca pierdem iar , vom fi pe profit 0(zero).

Nu cred ca intr-o zi va fi chiar atat de saraca ziua in ceea ce priveste oferta incat sa nu mai gasim o cota de 1.5 de incredere. SAU daca nu agasim atunci putem face o PAUZA. Stiti ce este aia?? adica NU JUCAM NIMIC in acea zi.

  • Augsburg – Frankfurt, DG2 @ 1.37 scor 1-1 WIN
  • Everton – Manchester Utd, 2+ gls @ 1.28 scor 1-1 WIN
  • Steaua Pandurii 3+ @ 1.90 3-1 WIN
  • Nice – Toulouse 0-3 gls @ 1.28 WIN 

Azi iar o sa ma repet oferta e slaba

Germania 2 Bundesliga

• Union Berlin – Braunschweig, Echipa de pe 2 se deplaseaza pana la berlin e un teren unde nu a castigat nici sezonul trecut si nici acum 2 sezoane(3-1 in martie 2016 si 2-0 in mai 2015) Union este pe 5 in clasament cu 7 victorii si acelas numar de ehgaluiri cu Braunschweig. Braunschweig este Bine organizata a facut 2 victorii doua egaluri si o infrangere in ultimele 5 meciuri . Union are 2 infrangeri in aceasi perioada totusi se dau putine goluri in meciurile lor, se apara bine.. au pierdut 0-1 cu Dusseldorf. 0-1 cu kaiserslautern. Un meci foarte echilibrat cu Braunschweig parca disperati sa promovze. vad un meci inchis

Union Berlin , 1-3 goluri @ 1.45

n Romania

• Cfr – Poli , CFR o foarte buna trupa acasa cu exceptia etapei trecute cand la cota 1.45 nu au f=reusit sa treaca de Pandurii, fiind invinsi 0-1. In acest meci vad doar victoria Celor din Cluj.

CFR Cluj – Poli Timisoara 1 @ 1.35

Si in Spania Un meci crancen

• Depor La Coruna – Sociedad. Depor este oe loc retrogradabil in timp ce Sociedad este pe 6 cu 7 victorii si 2 egaluri in 13 etape. Real Sociedad A invins-o pe Atletico si au remizat cu Barcelona. totusi au 4 jucatori care nu vor putea fi folositi . Depor a pierdut meciuri cu Sevila Malaga , a remizat cu Valencia si granada, totusi nu au castigat de la 1 octombrie de la meciu cu Gijon.

Depor – Sociedad, 2-4 goluri @ 1.54

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s