PAriem pe tenis la RIO . Dupa atatea surprize, un meci echilibrat: Puig -Siegemund.

In cel mai plin de urprize turneu cel de tenis unde au fost eliminate Serena Williams, si Muguruza. Acum ramane o afacere intre jucatoarele tinere..

In turneul de tenis feminin la Rio : Monica Puig si Laura Siegemund se intalnesc in sferturi.  Siegemund o jucatoare pe care  marile performante au evitat-o pana anul trecut cand a inceput ascensiunea la 27 de ani..

Nemtoaica are multe meciuri castigate in ciuda faptului ca este o jucatoare micuta, intr-o perioada in care foarte multe fete fetele din top 100 sunt  puternice si inalte. Ea a castigat turneu de la Bastad pe zgura pe 27 iulie Cu Siniakova. apoi aici la Rio a trecut de Pironkova , Zhang si Flipens.deci nu a intalnit jucatoare asa de valoroase.

Monica Puig este o jucatoare mai tanara din puerto rico 22 de ani si este pe locul 34 WTA .. Se poate lauda cu semifinala la Florianopolis cu cateva zile inainte de Turneul oimpic, pierduta cu Begu. Aici LA Rio a trecut de Herkog, Pavlyuchenkova si Muguruza.. Pe Muguruza a spulberat-o cu scorul de 6-1 6-1.. evident nu aceasta este nivelul spanioloaicei. Totusi cred ca Nu poate sa piarda cu Siegemund.

M.Puig – L.Siegemund 1 @ 1.50 .

• 10 august In turneul de tenis de la Rio Rafael Nadal  vs Gilles Simon.

Intr-o revenire Nadal A reusit sa castige primele doua meciuri de aici de la Rio impotriva lui Delbonis si Seppi.  La acest turneu vine dupa o lunga perioada de absenta din circuitul ATP Nadal . nu a mai jucase dinainte de Roland Garros. Gilles Siomon este un jucator muncitor care are un joc bazat pe tinerea mingii in joc cat mai mult. Nu a excelat Simon anul acesta el ajungand pe locul 31 in lume. NU il mai vad deloc un jucator de top pe francez in timp ce Nadal cu darzenia lui caracteristica este greu de invins chiar dupa accidentare.

Nadal – Simon 1 @ 1.20

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s