Ce pariem azi.Meci din turneu de tenis Atlanta

•In sferturi la Atlanta se intalnesc Horacio Zeballos si Nishioka.. Stiind Nishioka are 20 de ani, este un jucator in ascensiune cu deplasare rapida pe teren, Zeballos este un jucator muult mai experimentat la 31 de ani. In acest turneu Zeballos a trecut de Garcia-Lopez in 3 seturi si de Kamke in 2 seturi.. Nishioka i-a depasit pe Evans si Dolgopolov. De fiecare data in decisiv.. In meciurile directe Nishioka conduce 2-0 . Si acum mizez pe japonez

H.Zeballos – Y.Nishioka 2 @ 1.66


 

In turneul ATP Cranby M-am oprit la Wittington(Aus) – Tiafoe(USA).. Tiafoe a avut un sezon bun de ciment este un jucator tanar 19 ani cu meciuri multe bune , pe suprafata hard are 18/11 .Deci a trecut la Lexington de Klein , Krueger,Beker, a pierdut in fata lui escobedo in finala, un alt tanar foarte competitiv. Wittington de asemenea are o varsta frageda, nu a implinit 19 ani.. el se poate lauda la acest turneu ca a trecut de polansky si A.Gonzalez(favorit 5) …  Cotele sunt 2.40 Wittington si 1.50 Tiafoe.

Intre ei nu e diferenta mare avand in vedere ca LA lexington Australianul s-a oprit in semi invins de Escobedo cel care avea sa il bata pe Tiafoe in finala.

Wittington – Tiafoe , minim un set 1 @ 1.57


 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s