Azi facem profit la pariuri. Liga Campionilor 2 august 2016.

Marti 2 august avem oferta mai bogata si pe care avem valoare. in aceasta seara se vor disputa meciuri din turul 3 preliminar Liga Campionilor Champions League(Retur):

Qarabag(Aze)  – Plzen(Ceh)

Apoel(Cip) – Rozenborg(Nor)

Dinamo Tbilisi(Geo) – Dinamo Zagreb(Cro)

Steaua Rosie(ser) – Ludogorets(Bul)

Dundalk(Irl) – Bate (Blr)

Am avut o zi de cacat ieri. iar m-a scos un gol, Am jucat Craiova victorie-( 2-1 ) castigat, Amiens – Reims sub 2.5 (scor 1-1 ) castigat , si Orebro – Malmo sub 2.5 ( scor 0-3 ) pierdut.— azi venim cu apetit pentru goluri:

 Steaua Rosie-Ludogorets  , in tur a fost 2-2 , Steaua Rosie condus cu 2-1 dar golul lui Keseru astabilit scoru final 2-2. pe teren propriu Steaua Rosiie este redutabila Acum cateva zile in campionat au castigat 3-1 cuMetalac. Ludogorets formeaza un grup puternic si joaca ofensiv.  steaua rosie fiind favorita la calificare, datorita golurilor marcate in deplasare, Ludogorets va ataca, iar Steaua nu are decat sa joace de asemenea ofensiv pentru ca asa joaca acasa.

Steaua Rosie-Ludogorets , peste 2.5 @ 1.77

Sau 1X @ 1.40 


La meciul Tbilisi – Din. Zagreb   Stim ca in proportie de 95 % croatii se vor califica.Au castigat 2-0 in tur, nu au impresionat in campionat unde au remizat 1-1 cu Belupo.

Tbilisi este o echipa modesta, care va incerca sa iasa la atac  totusi le va fi greu sa bata la 2 goluri. Dinamo Zagreb va controla situatia si se va califica.ar trebui sa marcheze croatii, Si totusi nu se vr omora sa bata la scor ..

  Din.Tbilisi-Din.Zagreb, 2-4 goluri @1.52


Meciul Apoel-Rosenborg. Cipriotii au un tur 2 preliminar jucat in vara asta, ca meciuri oficiale. Au trecut de TNS cu 0-0 la galezi si o victorie pe teren propriu(3-0) . Rosenborg lider detasat in campionatul norvegiei are 2 egaluri in  campionat in luna iulie de cand s-a pornit returul pe plan intern. Dar ei permitandu-si in acele meciuri sa nu forteze prea mult,.. pentru ca ChampionsLeague  este de vreo 3-4 saptamani singurul lucru la care se gandesc.

Apoel-Rosenborg, DG2 @ 1.36   CoTA TOTALA 3.54

Un alt bilet Pentru UCL Marti 2 august

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s